Ana sayfa Dizi Haberleri Olağan Şüpheliler dizisinin fragmanı bile söze gerek bırakmıyor!

Olağan Şüpheliler dizisinin fragmanı bile söze gerek bırakmıyor!

tarafından ker_def

Çok yakında Türkiye’nin dijital platformu EXXEN’de yayınlanmaya başlayacak olan “Olağan Şüpheliler” dizisiyle ilgili yeni gelişmeler üst üste geliyor. Setten gelen fotoğrafların ardından şimdi de fragman yayınlandı.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı, başrollerini ise; Ceren Moray, Bennu Yıldırımlar, Yasemin Kay Allen, Berk Hakman, Pamir Pekin, Beril Pozam, Feyyaz Gümüş ve Aylin Veziroğlu’nun paylaştığı Olağan Şüpheliler dizisi bomba gibi bir yapım…

Eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesi anlatılmakta olduğu dizinin fragmanını izleyenler çok etkilenecektir. 3 ünlü kadın oyuncu, başarılı performansları ile göz dolduracak. Berk Hakman gibi kötü karakterlerin en dikkat çekici isimlerinden birisi de bu proje ile setlere döndü.

Çekimlerine başlanan ve Exxen’de yayınlanmak için gün sayan “Olağan Şüpheliler” dizisi şimdiden izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin fragmanı söze gerek bırakmıyor ve yapımın ne kadar etkileyici olduğunu anlatıyor.

“Olağan Şüpheliler” çok yakında EXXEN’de izleyicilerle buluşacak. Yayın tarihi henüz açıklanmadı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Exxen (@exxen)’in paylaştığı bir gönderi