Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık ilk işareti verildi!

Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık ilk işareti verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 22. yeni bölümü 16 Şubat’ta yayınlanacak. Her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran başına taşıyan dizinin reytingleri de bu sezonun en iyi yapımı olduğunu kanıtlıyor.

Salı akşamlarının birinciliklere abone olan dizisi Masumlar Apartmanı’nda 22. bölüm farklı duyguların yaşanacağı, izleyicilerin senariste çok kızacağı sahnelerle dolu. Safiye’nin süslenip de dışarıya çıkma heyecanı, Naci’yi ambulansın sedyesinde gördüğü an kabusa dönüyor… Naci, söz verdiği gibi Safiye’yi dışarıya çıkartamıyor.

Ölüm döşeğindeki Naci’nin akıbeti merak edilirken, dizinin hayranları ise Safiye’nin düştüğü duruma dikkat çekerek, senariste fazlasıyla yüklendi. “Senarist, ne yapsam da millete senir krizi geçirtsem der gibi” şeklinde mesajlar sosyal medyada paylaşılıyor. Safiye’nin Naci’nin ilk kazasında olduğu gibi bu sefer de kendisini suçlu hissettiğini gösteren sahneler de izleyicileri fazlasıyla rahatsız edecek.

Masumlar Apartmanı dizisinde ayrılık ilk işareti verildi! 7

Safiye’nin yüzü bir kez olsun güldü ve dışarı çıkmak için de çok heyecanlıydı. Yani hayatında çok önemli bir adımı atacaktı ki, senaristler buna izin vermedi. Naci’ye ne olacağı da merak ediliyor. Tansel Öngel’in yapımdan ayrılacağı biliniyor. Yani Naci’nin süresi az. Naci’nin vedasına doğru senaristler de aslında ilk işareti vermiş oluyor.

Bakalım onun ölümünden sonra Safiye hangi hallere düşecek. Naci’yi bir kez daha kaybedecek olan Safiye’nin hayata katılma hikayesi de belki de böylelikle suya düşmüş olacak. Kim bilir, belki senaristler ters köşelerle hikayeyi farklı bir noktaya da sürükleyebilir.

İşte 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 22. bölüm fragmanı: