Ana sayfa Dizi Haberleri Ölümlerle sarsılan TRT1’in Seksenler dizisinde bir sorun daha çıktı!

Ölümlerle sarsılan TRT1’in Seksenler dizisinde bir sorun daha çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında 2019 yılında yeniden izleyicilerle buluşmaya başlayan Seksenler, günlük yapım formatı ile ilerliyor. 2019 ve 2020 yıllarında haftanın beş günü yayınlanan dizi, 2021 yılının yaz döneminde ise 13 bölüm olarak haftalık formatta izleyici karşısına geçti.

Seksenler dizisini çok özleyenler yaz döneminde prime-time’da yayınlanmasının da etkisiyle yeniden ekran başına geçti. Yaz aylarında TRT1’de kurtarıcı rolünü üstlenen ve geniş bir izleyiciye hitap eden Seksenler, Eylül ayı ile birlikte yeniden günlük yapım formatına döndü.

Hafta için beş gün boşunca saat 16.30’dan 19.00’a kadar ekranda kalan dizinin reytingleri ise iyi gelmiyor. Dizinin Cuma günü yayınlanan haftanın finalinde tüm kişilerde 42. sıraya kadar gerilediği görüldü. AB’de 26. olan dizi ABC1 grubunda ise günü 32. sırada bitirdi.

Ölümlerle sarsılan TRT1'in Seksenler dizisinde bir sorun daha çıktı! 7

Mart ayında Fehmi karakterini canlandıran Rasim Öztekin’in vefatının ardından Seyfi olarak izlediğimiz Kemal Kuruçay da 22 Ekim 2021 tarihinde vefat etti. İki ünlü ismin ölmesiyle birlikte dizinin ekibi de 2021 yılı içinde büyük bir acı yaşadı.

Reytinglerin de düşük gelmesi ile birlikte Seksenler ekibi sıkıntılı bir dönem yaşamayı sürdürüyor.