Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Alina Boz, kedisine Aşk 101 dizisindeki hangi rol arkadaşının adını verdi?

Ünlü oyuncu Alina Boz, kedisine Aşk 101 dizisindeki hangi rol arkadaşının adını verdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Başarılı oyuncu Alina Boz, ilk olarak Paramparça dizisiyle büyük dikkat çekmişti. O günden bugüne pek çok farklı yapımda rol alan Alina Boz, mesleki kariyerinde hep başka bir yerde duracak olan Maraşlı dizisindeki ‘Mahur’ rolüyle de çok beğenildi ve performansıyla övgü aldı.

Maraşlı’da Burak Deniz ile çok sevilen bir ikili olan Alina Boz, Netflix için çektiği ve 2 sezon yayınlanan Aşk 101 dizisindeki performansıyla da adından söz ettirdi.

Alina Boz’un instagram hesabından kedisiyle verdiği poz, Aşk 101 dizisinin çekildiği zamanlar ile ilgili bir hatırasını da ortaya çıkardı.

Kedisinin adının ‘Kubi’ olduğuna dikkat çeken oyuncu, Kediyi, Aşk 101 dizisinin çekimleri yapıldığı esnada rol arkadaşı Kubilay Aka ile yaralı halde bulduklarını söyleyerek kedinin adının da o sebeple Kubilay’ın kısaltması olan  ‘Kubi’ olarak kaldığını belirtti.

Ünlü oyuncu Alina Boz, kedisine Aşk 101 dizisindeki hangi rol arkadaşının adını verdi? 7

Kediyi sahiplendiği anlaşılan güzel oyuncunun iyileştirdiği kedisiyle verdiği poz takipçilerini mest etti. Güzel oyuncu şu sıralar Denizcan Aktaş ile baş rolü paylaştığı dönem filmi Bandırma Füze Kulübü’nün çekimlerini gerçekleştiriyor.

Senaryosu gerçek bir hikayeye dayanan film, oyuncunun hayranları tarafından merakla bekleniyor. Türkiye’nin ilk uzay oluşumu olan Bandırma Füze Kulübü’nün hikayesinin anlatıldığı filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi planlanıyor.