Ana sayfa Dizi Haberleri Veda Mektubu’nun yakışıklı ismi Emre Kıvılcım’ın çok taktir ettiği başka bir dizi var!

Veda Mektubu’nun yakışıklı ismi Emre Kıvılcım’ın çok taktir ettiği başka bir dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Emre Kıvılcım, son dönemde dikkat çeken performansı ve Rabia Soytürk ile de güçlü bir uyum sergilemesi ile ilgi gören bir isim oldu. Sosyal medya ortamında da hızlı bir yükseliş sergileyen Kıvılcım, partneriyle birlikte en popüler dizi çiftleri arasında da gösteriliyor.

Somera’nın geçen hafta sosyal medyaya yansıyan paylaşımlar üzerinden yaptığı değerlendirmede Veda Mektubu dizisindeki Aslı ile Mehmet karakterleri listenin beşinci sırasına kadar yükselmeyi başarmıştı. Bir süredir Kanal D dizisiyle sosyal medyaya damga vuran ikili, Onedio’nun youtube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı.

Hem Evre Kıvılcım hem de Rabia Soytürk rahat tavırlarının yanı sıra, birbirleri ile iyi bir etkileşim sağladıklarını da bu programdaki halleri ile ortaya koydu.

İzleyici sorularından birisi de bir hafta sonunu bir dizi için harcayıp harcamadıklarıydı… Emre Kıvılcım, bu soruyu yanıtlarken en sevdiği dizi de ortaya çıktı. Oyuncu, “Bütün hafta sonunu harcadığım bir dizi oldu. Gerçekten de nadir beğendiğim işlerden bir tanesi Gibi dizisi. Bayılıyorum, tebrik ediyorum bütün çalışanlarına, oyuncularına” diye konuştu.

Rabia Soytürk de partnerine “Sen fondöten mi sürdün?” diyerek espri yaptı. Bu espriyi dizideki bir sahne üzerinden yapan Soytürk de aslında iyi bir Gibi dizisi takipçisi olduğunu ortaya koydu.

Soytürk, “Ama Gibi izliyorsun, buna cevap vermen gerekir. ‘Ben de senin arkadaşınım, azıcık sürüyüm abi’ desene” diyerek de Gibi dizisinin repliklerine hakim olduğunu ortaya koydu.

Komedi türündeki Gibi dizisi ilk olarak 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlandı. Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan dizinin başrollerinde yer alıyor.

Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin senaryosu da yine Feyyaz Yiğit ile Aziz Kedi’ye ait. Dizi toplam 4 sezon olarak yayınlanmış durumda.

Veda Mektubu'nun yakışıklı ismi Emre Kıvılcım'ın çok taktir ettiği başka bir dizi var! 7

Gibi dizisinin hikayesi ise şöyle: Yılmaz (Feyyaz Yiğit) ve İlkkan (Kıvanç Kılınç), sürekli olarak birbiriyle kavga eden iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermeleridir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri sorun çıkartan bir seviyeye getirirler.