Ana sayfa Sosyal Medya Ona bakan gülüyor! Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş’te hem en zor rolü oynuyor hem de seti kahkahadan kırıp geçiriyor!

Ona bakan gülüyor! Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş’te hem en zor rolü oynuyor hem de seti kahkahadan kırıp geçiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Berberoğlu ismini çok duyacaksınız. Çünkü Üç Kız Kardeş isimli dizide canlandırdığı Derya karakteri çok fazla öne çıkacak. Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan dizinin başrol oyuncularından birisi de Melisa Berberoğlu oldu…

Ayvalık’taki çekimler sırasında tüm dizi ekibini neşelendiren kiş de yine Melisa Berberoğlu… Sempatik kişiliği ile dikkat çeken genç oyuncu, hikayenin belki de duygu geçişleri en zor karakterini canlandırıyor. Erkek gibi tavırları olan, açık sözlülüğü ile başına sürekli bela açan, asi bir kişiliği bulunan bu karakter aynı zamanda da doğaya ve hayvanlara karşı büyük bir sevgi besliyor.

Derya karakteri hayallerinin peşinde koşarken engel tanımayacak ama birçok da yanlış insana denk gelecek. Hata yapmaya müsait karakteri ile Derya, Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırması en zorlu rollerden birisi.

Ona bakan gülüyor! Melisa Berberoğlu, Üç Kız Kardeş'te hem en zor rolü oynuyor hem de seti kahkahadan kırıp geçiriyor! 7

Melisa Berberoğlu ise sette yaptığı komiklikler ile adeta herkesi avucunun içine almayı başardı. Özgü Kaya ve Almila Ada, setin en komik isminin arkadaşları olduğunu söyledi.

Sırf oyuncuların değil, kamera arkasında çalışanların da Melisa Berberoğlu’nun en komik kişi olarak tanımladıklarını belirten Almila Ada, arkadaşı için şunları söyledi. “En çok bizi Melisa güldürüyor. Setin kaçın saatinde olursak olalım, yorgun olalım, uykusuz olalım, sert bir sahne çekmiş olalım. Melisa ile göz göze gelen herkes kesinlikle gülebiliyor.”

Özgü Kaya da Melisa Berberoğlu’nun çok güzel bir karakteri bulunduğunu ve ona çok güldüğünü belirtti.