Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Kubilay Aka, sonra Ece Yaşar gitti, şimdi de Çukur’a veda sırası Genco Özak’a geldi!

Önce Kubilay Aka, sonra Ece Yaşar gitti, şimdi de Çukur’a veda sırası Genco Özak’a geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından birisi de Genco Özak… 2014 yılında Kocamın Ailesi dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile sektöre adım atan oyuncu, ilk olarak Vatanım Sensin dizisinde Mehmet karakteri ile herkesin dikkatini çekmişti.

Kubilay Aka ile de bu dizide bir arada bulunan Genco Özak, aradan geçen 4 yılın ardından arkadaşı ile bu sefer Çukur dizisinde buluşmuştu. Genco Özak’ı birçok izleyici Söz dizisinde canlandırdığı Selim olarak biliyor. Aslında onu Kopuz olarak daha iyi tanıyacaksınız… Kopuz karakteriyle sivrilen Genco Özak, özellikle Güvercin dizisinde daha da çok öne çıkan bir karakterde yer aldı.

Deli dolu, serseri diyebileceğimiz Ökkeş karakterini o kadar başarılı canlandırdı ki, oyuncu kısa süren dizi ile büyük dikkat çekmeyi başardı. Zaten bu kadar iyi performansının ardından Çukur dizisinde yine benzer rol gelmesi hiç şaşırtıcı olmadı.

Kulkan Erdenet karakteri ile bir süredir Çukur’da yer almakta olan Genco Özak, finalden önce diziden ayrılan isimler arasına katılacak.

Önceki hafta Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka’nın veda ettiği Çukur dizisinde, geçtiğimiz gün Karaca karakterini canlandıran Ece Yaşar’ın vedası izlemişti.

Mayıs sonunda final yapacak olan diziye bir bir veda eden isimler arasına bu sefer de Genco Özak katılacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, genç oyuncunun canlandırdığı Kulkan karakterini Damla Sönmez’in hayat verdiği Efsun vurarak öldürecek.

Böylece finale adım adım yürüyen Çukur’dan bir ünlü isim daha ayrılmış olacak.