Ana sayfa Sosyal Medya Ve işte Lalin! Sinem Kobal sonunda kızları Lalin’in yüzünü gösterdi!

Ve işte Lalin! Sinem Kobal sonunda kızları Lalin’in yüzünü gösterdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çifti Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında evlenmişlerdi. Çocuk hayalleri de gerçek oldu ve kızları Lalin 2020 Ekim ayında dünyaya geldi. Lalin doğduğundan beri çift, hiç kızlarını fotoğraflarını paylaşmadı. Ancak hayranları sevenleri büyük meraktaydı!

Sosyal medyada takipçileri heyecanla Lalin’iz görmek için bekledi ama çiftin bugüne kadar kızlarıyla ilgili hiç bir paylaşımı olmadı.

Gün içinde Sinem Kobal, güzel bir sürpriz yaptı ve Lalin’in ayağının yer aldığı bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Ve işte Lalin! Sinem Kobal sonunda kızları Lalin'in yüzünü gösterdi! 9

Minik Lalin’i merak edenler için bu bile büyük sürpriz olmuştu. Ancak Sinem Kobal, ilerleyen saatlerde çok daha büyük bir sürpriz yaptı ve kızlarının yüzünü ilk kez gösterdi!

Sırtına astığı ana kucağında oturan Lalin ile çektiği bir selfie’yi instagram sayfasından paylaştı. Paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Aralarında Merve Dizdar, Murat Dalkılıç, Özge Özpirinçci, Nur Fettahoğlu, Başak Dizer, Hatice Şendil, Ebru Akel, Sema Öztürk, Yasemin Özhilhan, Ece Süan, Sinem Uslu gibi pek çok ünlü isim de Lalin’in fotoğrafına yorum yapanlar arasındaydı.

Sinem Kobal’ın yaptığı paylaşım tam olmasa da Lalin hakkında büyük bir fikir verdi. Saçları annesi gibi sarı olan Lalin’in gülücükler saçtığı görülüyor fotoğrafta…

İşte Sinem Kobal’ın paylaşımı…

Ve işte Lalin! Sinem Kobal sonunda kızları Lalin'in yüzünü gösterdi! 10

Ve işte Lalin! Sinem Kobal sonunda kızları Lalin'in yüzünü gösterdi! 11