Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde büyük değişiklik, Pazar günü beklemeyin!

Kefaret dizisinde büyük değişiklik, Pazar günü beklemeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluştu. Dizinin şimdiye kadar 31 bölümü yayınlandı ve hikayede çok beğenildi. Ancak Fox TV aldığı yeni karar ile herkesi şaşırttı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin artık Pazar günleri yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

Her şeyden önce dizinin ekranda kalacak olması çok olumlu bir gelişme. Çünkü Kefaret’in akıbeti belli değildi. Bu değişiklik, dizinin yaz aylarında da devam edeceği anlamı taşıyor. Kefaret’in ikinci sezonu olmadan yaz aylarında da sürüp, bir noktada bitirilebilir. Ancak planlama net olarak bilinmiyor.

Bilinen şey ise Kefaret dizisi 27 Haziran pazar akşamı ekrandaki yerini alamayacak. Dizinin yeni bölümü 1 Temmuz Perşembe günü yayınlanacak. Kefaret’te 32. yeni bölümde önemli gelişmeler de var. Artık Perşembe akşamları yayınlanacağı için dizi daha fazla izleyiciye de hitap edebilir. Hafta sonu hem de yaz ekranında izleyici sayısı bir hayli azalıyordu.

Gün değişikliğini yaz boyunca devam edeceği şeklinde algılayan dizinin hayranları, bu durumdan memnu gibi görünüyor. Kimi hayranlar ise bunun bir hata olduğuna yönelik yorumlar yapıyor. Kemik izleyicinin yeni gününde dizinin başına geçmeyebileceğine yönelik değerlendirmeler de var.

Bakalım bu değişiklik Kefaret dizisine neler getirecek. İşte heyecanlı anların yaşanacağı Kefaret’in 1 Temmuz perşembe akşamı ekrana gelecek olan 32. bölüm fragmanı: