Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Öner Döşer’den dikkat çeken yorum “İkizler Burcu bu hafta hangi günler parasal risk almasın?”

Öner Döşer’den dikkat çeken yorum “İkizler Burcu bu hafta hangi günler parasal risk almasın?”

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer, youtube kanalında Astroloji Televizyonu köşesindeki haftalık burç yorumunda tüm burçlara ‘Kalbinize Dönün’ mesajı verdi 15 Mart Cuma günü Balık burcunda Merkür Güneş kavuşumunun  söz konusu olduğuna dikkat çeken ünlü astrolog, “Bu duruma astrolojide Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu deniyor bu da tüm burçlar için, kendi iç seslerine kulak verecekleri ve kalplerine dönüp sorularının cevaplarını alabilecekleri bir zaman diliminde olduğumuzun göstergesi” dedi. Peki bu bu durum burçları nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog İkizler burcu için şunları söyledi.

Sevgili İkizler, Merkür’ün Güneşin kalbinde olması durumu iş, kariyer ve gelecek hedefleri konusunda iç sesinizi dinlemeniz için güzel bir zaman dilimi. Bu dönemde gereksiz ödeme ve harcamalardan uzak durmanızı öneririm.

Özellikle cuma ve cumartesi günleri parasal risk almayın. çarşamba ve perşembe günlerini bilgi paylaşımı ve fikirlerinizi ortaya koymak için kullanabilirsiniz. Haftasonu  ise seyahatler için uygun bir zaman olacak.