Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka yeni dizisi İnci Taneleri’nin setinde kariyerinin en özel anlarını yaşıyor!

Kubilay Aka yeni dizisi İnci Taneleri’nin setinde kariyerinin en özel anlarını yaşıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında reyting rekorları kıran ve 2024 yılının en başarılı dizisi olarak öne çıkan İnci Taneleri, perşembe akşamları muhteşem bir başarıyla yoluna devam ediyor. 3 bölümü geride kalan diziye katılan isimlerden birisi de Kubilay Aka oldu. Genç oyuncu, canlandırdığı Cihan karakterini keşfetme aşamasında bulunuyor.

Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri yayınlanan her bölümü ile milyonları ekran başına kilitliyor.

Sürükleyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta seyirciyi mest etmeyi başaran İnci Taneleri ekran başarısını sosyal medyada da sürdürmeye devam ediyor.

İnci Taneleri’nde Cihan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Kubilay Aka, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı.

Kubilay Aka yeni dizisi İnci Taneleri'nin setinde kariyerinin en özel anlarını yaşıyor! 7

Yılmaz Erdoğan ve İnci Taneleri üzerine de samimi açıklamalar yapan Kubilay Aka, şu açıklamayı yaptı:

“Yılmaz Erdoğan çok şahsına münhasır, çok güzel kalbi olan bir insan. Bu ülkeye sanat açısından birçok katkısı olmuş. Birçok dizinin yazarı, oyuncuları, onun öğrencileri. Bugün izlediğimiz ‘İnci Taneleri’ gibi güzel bir hikâye de onun eseri. Sürekli yazıp üretiyor, bunu bize aktarıyor, öğretiyor, yorulmadan bizim için çalışıyor. Büyük bir sevgi ve saygıyı hak ediyor. Sette de hem çok komik hem çok arkadaş hem çok hoca hem yönetmen hem oyuncu, hem hikaye yazarı… Değer verdiği bütün her şeyi onunla birlikte ortak şekilde yaşayabiliyorsunuz bu çok güzel.”

Canlandırdığı Cihan karakterine de değinen başarılı oyuncu, “Cihan’ı daha keşfetme aşamasındayım. İzlemeye devam edip hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

“ İnci Taneleri” yeni bölümleri ile her perşembe akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.