Ana sayfa Sinema Zaferin Rengi filmi için görkemli bir gala yapıldı!

Zaferin Rengi filmi için görkemli bir gala yapıldı!

tarafından ker_def

Bugün (16 Şubat) sinemalarda izleyici ile buluşan, sezonun merakla beklenen ‘ZAFERİN RENGİ’ filminin galası geçtiğimiz akşam, Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve filmin yapımcısı ve yönetmeni Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Filmin oyuncuları; Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Birce Akalay ve Yılmaz Adam Bayraktar’ın hazır bulunduğu gala, iş, sanat, spor ve medya dünyasının yanı sıra cemiyetten de pek çok ünlü ismi ağırlandı.

HARINGTON KUPASI FENERBAHÇE MÜZESİ’NDEN GALAYA ÖZEL AKM’YE GETİRİLDİ!

İki binden fazla konuğun ağırlandığı görkemli gala için AKM Opera katına filmin dekor ve kostümlerinden oluşan özel bir sergi alanı oluşturuldu.

Millî mücadele dönemindeki Fenerbahçe Futbol Takımı’nın forma, krampon ve toplarının yanı sıra, Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olarak kabul edilen General Harington karşılaşmasının Fenerbahçe tarafından kazanılan kupası da ilk kez Fenerbahçe Müzesi’nin dışında Gala’da sergilendi.

Tüm salonun yüksek tezahüratları arasında başlayan ve büyük coşkuyla izlenen film boyunca izleyiciler yer yer gözyaşlarına hâkim olamadı.

Millî mücadele döneminde futbol zaferleriyle kenetlenen bir milletin, diriliş ve direnişinin dokunaklı hikayesini anlatan, tarihimizde ve milli kaderimizde bir kırılma noktası olan Kurtuluş Savaşı dönemine bugüne dek hiç anlatılmamış bir yönüyle ışık tutan film sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

16 Şubat’ta vizyona giren ve yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu, ZAFERİN RENGİ filmi, oyunculukları, dekor, makyaj ve kostüm tasarımlarıyla da izleyiciyi bir asır öncesinin İstanbul’una geri götürecek.