Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Buldu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılık kararının gerçek sebebi ortaya çıktı!

Onur Buldu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılık kararının gerçek sebebi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Onur Buldu, Güldür Güldür Show programı ile özdeşleşen isimlerden birisi oldu. Bilal karakteri ile yer aldığı skeçler milyonları güldürdü. 9 sezon boyunca programın değişmez ve en çok sevilen isimlerinden birisi olmayı başaran Onur Buldu, yeni sezonda kadroda yok.

Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldığı merak konusu olan Onur Buldu, son dönemde hem reklam filmleri hem de Sizi Dinliyorum isimli yeni dijital dizisi ile de gündem oldu. Exxen platformunda yayınlanan dizide birbirinden farklı karakterlere bürünen oyuncu, kendi tarzını yaratma çabası içinde bulunuyor.

Onur Buldu’nun Güldür Güldür Show’dan ayrılık nedeni de çok merak edildi. Oyuncunun bir değişim arayışı içinde olmasının bu sonucu ortaya çıkardığı düşüncesi hakim. Bu düşüncenin nedeni de Onur Buldu’nun yaptığı bir açıklama ile daha iyi anlaşıldığını söyleyebiliriz.

Onur Buldu, komedi ya da dram oyunculuğu diye bir şey olmadığının altını çizdi ve kendi adına bir açılım süreci içine girdiğini şu sözlerle ifade etti:

“Komedi oyuncusu ya da dram oyuncusu… Oyuncu, oyuncudur. Komedi de oynar, dram da oynar. Belki vakti gelmediği için, belki de insanların veya yapımcıların öyle bir cesareti olmadığı için bu zamana kadar öyle rollerde çok görünemedim. Göründüm ama çok görünemedim. Ama bundan sonra değişeceğini düşünüyorum.”

Onur Buldu’nun yaşadığına benzer bir durumu Ezgi Mola da deneyimledi. Ezgi Mola, uzun süre komedi rolleri ile akıllarda kalan, zaman zaman dram performansları da sergilese hem komedi projeleri ile anılan birisiydi. Ancak, Masumlar Apartmanı dizisindeki Safiye karakteri ile her şey değişti. Öyle başarılı bir dram performansı ortaya koydu ki, Ezgi Mola için artık her rolü oynayabileceği değerlendirmeleri yapılıyor.

Şimdi benzer bir süreci Onur Buldu’nun da yaşamak istediği anlaşılıyor.