Ana sayfa Sosyal Medya Ve Bergüzar Korel geri döndü!..

Ve Bergüzar Korel geri döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Bergüzar Korel geçtiğimiz haftalarda tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar ile sahnelere geri döndü.

Sahneleri çok özlediği her halinden belli olan oyuncu heyecanını sosyal medya hesabından hayranlarıyla da paylaşmıştı.

Güzel oyuncu aynı zamanda Elle Dergisi’nin Kasım ayı sayısının kapak yıldızı oldu. Bergüzar Korel derginin kapağını instagram hesabında paylaşarak, “Geri döndüm” notunu düştü.

Ve Bergüzar Korel geri döndü!.. 7

Dergide güzel oyuncu için şu ifadelere yer verildi; “Kapağımızda ise gözlerinden yansıyan dünyasıyla rengarenk, sözlerinden yansıyan ruhuyla duyarlı, anaç ve mizah gücü yüksek Bergüzar Korel yer alıyor. Ailesiyle birlikte ikinci bir hayat kurduğu Londra’dan bu gelişinde, ‘Kızlar ve oğlanlar’ oyununun yeni temsilleri arasında kendisini yakalamayı başardık ve merak ettiğimiz her şeyi sorduk. Gözlerinden yansıyan dünyasıyla rengarenk, sözlerinden yansıyan ruhuyla duyarlı, anaç ve mizah gücü yüksek bir kadın kapağımızda.”

Oyuncu Dergiye verdiği röportajda, Londra’daki ikinci hayatı nasıl geçiyor? Bir senaryonun onu kalbinden vurması için öncelikli kriteri ne? Yeniden Halit Ergenç ile partner olmak ister mi? Üç çocuğu birden anneee diye bağırınca nereye kaçıyor? Aşkı koruyabilmenin sırrı var mı? Hayatı akışına bırakabiliyor mu? sorularını içtenlikle yanıtladı.

Bergüzar Korel, ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelmişti. Meslektaşı Halit Ergenç ile evli olan oyuncu, ikinci çocukları Han’ı dünyaya getirdikten sonra ekranlara bir süre ara verdi. Bu arada geçtiğimiz yıl kızı Leyla’yı kucağına alan ünlü oyuncu, bu süreçte üç çocuğunun bakımıyla ilgilendi.