Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Büyüktopçu, ünlüler dünyasının ipliğini pazara çıkardı!

Onur Büyüktopçu, ünlüler dünyasının ipliğini pazara çıkardı!

tarafından ker_def

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Koray karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz yarışmasıyla da ekranda büyük bir iz bırakmıştı. Sonrasında Damat Bayıldı isimli programı kısa bir süre sürdüren oyuncu, şimdilerde yeni proje görüşmeleri yapıyor.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Onur Büyüktopçu’nun ünlüler dünyası ile ilgili yaptığı açıklama çok dikkat çekti. Tartışma yaratacak bu sözlerle aslında ünlüler dünyasındaki bir gerçeği de  ortaya döken Onur Büyüktopçu, önemli bilgiler verdi.

‘Ünlüler dünyası ne kadar pis bir dünyaymış bilseydim girmezdim’ diye konuşan oyuncu, gördükleri karşısında şaşkına döndüğünü anlattı.

İşte o sözler: “Bu ilişkileri ünlüler yaşadığı için ses getiriyor normal hayatta neler yaşanıyor görüyoruz. Sabah programlarında neler neler var görüyoruz. Tabii ünlüler de biraz daha çeki düzen vermeleri gerekir. Ben de beş senedir bu camianın içindeyim. Ben de her tarafa gidiyorum, kız arkadaşlarımla erkek arkadaşlarımla… Ben olduğum gibiyim kız arkadaşımla çekildiği fotoğrafları hikayeme de koyuyorum. Hiçbir zaman da ‘sevgili’ diye haber çıkmıyor. Ben başka kafalarda bir adamım.”