Ana sayfa Sosyal Medya Onur Büyüktopçu’dan yıllar sonra Lise Defteri dizisiyle ilgili bir itiraf geldi.

Onur Büyüktopçu’dan yıllar sonra Lise Defteri dizisiyle ilgili bir itiraf geldi.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiralık Aşk isimli dizide canlandırdığı Koray rolü ile akıllarda kalıcı olan Onur Büyüktopçu, sonraki dönemde kariyerine, Yemekteyiz, Damat Bayıldı, Gelinim Mutfakta ve Çarkıfelek isimli yarışma programlarında sunuculuk yaparak devam etti.

Ünlü oyuncu, Armağan Çağlayan’ın YouTube programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2003 -2004 yıllarında Mustafa Altıoklar’ın yönetmenliğini yaptığı Lise Defteri adlı dizide ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Onur Büyüktopçu, Armağan Çağlayan’a o günlerle ilgili bir itirafta da bulundu.

İzmir Karşıyaka’da büyüyen Onur Büyüktopçu 19 yaşında İstanbul’a geldiğini söyleyerek, “İlk defa Lise Defteri’nde oynadım tecrübem yoktu, Mustafa Altıoklar beni sadece boyum uzun diye seçti. CV’mde basket oynadığım da yazıyordu ancak basket oynamayı bilmiyordum. Mustafa abi neyse ki bunu öğrenince beni kovmadı ve diziye devam ettim” açıklamasını yaptı.

Onur Büyüktopçu'dan yıllar sonra Lise Defteri dizisiyle ilgili bir itiraf geldi. 59

O dönem, tanındığı için biraz şımarıp snop davranmaya başladığını da itiraf eden Onur Büyüktopçu “Sonra, hiç iş gelmeyince kendime geldim” şeklinde konuştu.

Eleştiriyi çok kaldıramadığından da bahseden oyuncu; “Kamera önünde güzel işler yaptım setten çıkıp evime gittikten sonra insanların hakkımda dedikodu yapmasından rahatsız oluyorum. Çok parmakla gösterilen bir adam olmadım, işimden evime giden sade yaşayan bir insanım eleştiriye kapalıyım” dedi

Daha önce kamera arkasında menajerlik ve cast direktörlüğü yapan Onur Büyüktopçu, “Zaten sevmeyerek sadece  para kazanmak amaçlı yapıyordum, kamera arkasını tamamen bıraktım” açıklamasıyla da artık sadece kamera önünde yer alacağını belirtti.

Televizyon programlarının ardından yeniden oyunculuğa dönüş yapma kararı alan Onur Büyüktopçu bu kararıyla  hayranlarını da mutlu etti.

Oyuncu, Devrim Yalçın’ın yönetmen olarak yer aldığı Burçlar adlı filmde Gözde Mutluer, Ali Ersan Duru, Asuman Dabak, Seyhan Taşdemir, Ferman Akgül, Ayten Uncuoğlu, Gizem Akdağ ve Çiğdem Tunç ile birlikte rol almaya hazırlanıyor.

Onur Büyüktopçu’nun Armağan Çağlayan ile sohbetinin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;