Ana sayfa Sosyal Medya Seni Kalbime Sakladım dizisi erken final yapan Sevda Erginci reyting kaygısından yoruldu!..

Seni Kalbime Sakladım dizisi erken final yapan Sevda Erginci reyting kaygısından yoruldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan Seni Kalbime Sakladım dizisi erken final yapan oyuncu Sevda Erginci YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk oldu.

Programda meslek yaşantısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu, “Bu işe başladığımda 17 yaşındaydım, ‘çocuk işçi’ diye dalga geçiyorlardı.Yıllar içerisinde görünüşüm değişti, olgunlaştım, yüzüm oturdu büyüdüm. Bu iş çok zor; yorucu, yıpratıcı, bir taraftan çok öğretici. Bana büyük hayat deneyimi kattı” şeklinde konuştu.

Reyting kaygısının psikolojik olarak korkunç olduğunu vurgulayan Sevda Erginci, “Büyük heyecanla, aylarca çekiyorsun, sonra diyorlar ‘reyting’!” sözleriyle de adeta, beklenen reytingi almadığı için erken final yapan son dizisi Seni Kalbime Sakladım’a göndermede bulundu.

Estetik konusunda da konuşan oyuncu, ” Benim estetik anlayışım ekranda izlediğimiz şey değil ve bence burası için de bu yavaş yavaş yıkılıyor. Yeni yeni burnunu yaptırmayan kadın oyuncular görüyor, mutlu oluyorum” ifadelerini kullandı.

Seni Kalbime Sakladım dizisi erken final yapan Sevda Erginci reyting kaygısından yoruldu!.. 7

Programda aşk hayatıyla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunan oyuncu, şu sıralar kalbinin boş olduğunu belirterek,  “Bir şey hissetmediğim birine dokunamam bile. İlişkilerde çok kandırıldım diyebilirim. Ama akıllanmadım! Önemli de değil, kandırıldığım için kendimi kötü de hissetmiyorum çünkü benimle ilgili değil” açıklamasını yaptı.

Sevda Erginci ve Hakan Gence’nin muhabbetinin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;