Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu yapımcı kimliği ile, Huysuz Virjin filmi için büyük bir adım attı!

Kadir Doğulu yapımcı kimliği ile, Huysuz Virjin filmi için büyük bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gecenin Ucunda dizisiyle yeniden ekranlara dönen Kadir Doğulu, bilindiği üzere bu proje hem başrol oyuncusu hem de yapım ortağı. Kadir Doğulu’nun kurduğu ve çeşitli projeler üretmekte olduğu Alim Yapım, bir başka büyük işe daha imzasını atmaya hazırlanıyor.

Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Film’in uzun süredir üzerinde çalıştığı film Huysuz Virjin’i anlatacak. Huysuz Virjin lakaplı sanatçı bilindiği üzere Seyfi Dursunoğlu. 1932 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Dursunoğlu, 2020 yılının Temmuz ayında vefat etmişti. 1970’li yıllardan itibaren eğlence dünyasında yer alan 2010 yılına kadar da bunu sürdüren Seyfi Dursunoğlu, Türk televizyon tarihinin en bilinen eğlence figürlerinden birisi olan Huysuz Virjin karakterini yaratmıştı.

Kadir Doğulu yapımcı kimliği ile, Huysuz Virjin filmi için büyük bir adım attı! 9

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da bu film projesinin baş danışmanı olarak, dikkatleri çekiyor. Peki Çağlayan bu film projesi için neden bu kadar önemli? Çünkü Seyfi Dursunoğlu ile birlikte yol yürüdüler ve onu en iyi tanıyan isimlerden birisi haline geldi.

Armağan Çağlayan yıllar önce Seyfi Dursunoğlu ile tanışması ile birlikte kariyerinde bambaşka bir dönemin kapılarını açtı. Huysuz Virjin olarak ünlenen usta oyuncu Seyfi Dursunoğlu’nun televizyon programlarıyla büyük halk kitlelerini etkilediği sürecin en önemli isimlerinden birisi Armağan Çağlayan olmuştu.

Kadir Doğulu yapımcı kimliği ile, Huysuz Virjin filmi için büyük bir adım attı! 10

Armağan Çağlayan, Seyfi Dursunoğlu’nun yeniden televizyonda program yapmak istediği süreçte, birçok kişinin yazdığı metinlerin beğenilmemesi sonrasında büyük bir cesaret sergileyerek, kendi yazdığı metinleri sanatçıya ulaştırmıştı. Çağlayan, daha henüz mesleğinde yeni yeni işler yaptığı bir dönemde Seyfi Dursunoğlu’nun aradığı metin yazarı olarak onunla birlikte programlar yapmaya başladı ve bu süreçte de büyük bir kariyer başarısına imzasını attı.

İşte Seyfi Dursunoğlu ile Armağan Çağlayan arasındaki birbirlerine tutunarak milyonları etkileme ve büyük kariyer yaratma çabaları bugün bir film olarak planlanıyor.

Bir süredir konuşulan, üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin Biyografi filmi yola çıkıyor! Filmin araştırma, geliştirme ve içerik oluşturma süreci Müslüm ve Bergen filmlerinin de yaratıcı kadrosu olan ekip tarafından gerçekleştirildi.

Filmin senaryosu Yıldız Bayazıt, Sema Kaygusuz, Gülay Batur, Sıla Bayazıt Ve Esen Bayazıt’a ait.

Gazeteci Yazar Gülşen İşeri, Projenin araştırma sürecini, Senaryo ekibi ve Erdinç Ulutaş’la birlikte yönetti. Önümüzdeki yıla damga vuracağı beklenen projenin baş danışmanı Armağan Çağlayan, Proje avukatı ise H.Oğuz Müftüoğlu.

Kadir Doğulu yapımcı kimliği ile, Huysuz Virjin filmi için büyük bir adım attı! 11

Kadir Doğulu’nun sahibi olduğu Alim Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği sinema filminin ortak yapımcısı ise Amorf Film oldu.

Huysuz Virjin sinema filminin 2023 yılında vizyonda olması bekleniyor. Büyük bir titizlikle yürütülen kast ve yönetmen görüşmelerinin sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.