Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna ile Hazal Kaya ikilisinin yüzünüzü güldürecek projesi yola çıktı!

Onur Tuna ile Hazal Kaya ikilisinin yüzünüzü güldürecek projesi yola çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benden Ne Olur isimli Aslı Kızmaz’ın kitabından senaryolaştırılan ve aynı isim ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan sinema filmi ile ilgili yeni gelişmeler var.

Medyapım imzalı filmin çekimleri geçen yıl yapılmıştı. Ancak pandemi nedeniyle filmin yayınlanması için uygun ortam bekleniyordu. Medyapım, sosyal medya hesabından filmin yakında izleyicilerle buluşacağının müjdesini verdi.

Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın fotoğraflarının kullanıldığı mesajda, “Yüzünüzü bu ikili gibi güldürecek güzel haberlerimiz çok yakında!” ifadesine yer verildi. Hazal Kaya filmde Sertab karakterini canlandırırken Onur Tuna ise Soner olarak izleyici karşısına çıkacak.

Onur Tuna ile Hazal Kaya ikilisinin yüzünüzü güldürecek projesi yola çıktı! 7

Hazal Kaya bu paylaşıma kalp emojisi bırakarak mutluluğunu ifade etmiş oldu.

Bu da demek oluyor ki Benden Ne Olur sinema filmi yakında izleyicilerle buluşacak. Sertab Bal adındaki deli dolu bir kadının maceralarının anlatıldığı filmde Onur Tuna ve Hazal Kaya’nın yanı sıra güçlü isimler de yer almıştı.

Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elçin Afacan, Cem Belevi ve Enis Arıkan’ın rol aldığı film geçen yaz aylarında çok konuşulmuştu. Ancak pandemi nedeniyle bekletilmekteydi. Medyapım’dan gelen bu mesaj hayranları da çok mutlu etti ve heyecanla gelişmeler bekleniyor.