Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisi reytinglerde müthiş bir geri dönüş gerçekleştirdi!

Şahane Hayatım dizisi reytinglerde müthiş bir geri dönüş gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Şahane Hayatım dizisi, ekran ömrüne iyi başlayan yapımlardan birisi olarak biliniyor. Ancak dizinin birkaç haftadır reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşandı. Özellikle Sandık Kokusu isimli yeni dizinin başlaması ile birlikte Şahane Hayatım dizisinde gerçekleşen belirgin izleyici kaybının, bir anda geri döndüğünü gözlemliyoruz.

Şahane Hayatım dizisinin 9. bölümü 27 Aralık çarşamba akşamı yayınlandı ve ortaya çok şaşırtıcı bir sonuç çıktı.

Onur Tuna ile Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin çok dikkat çeken oyuncuları bulunuyor. Nesrin Cavadzade, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk ve Yiğit Özşener gibi isimler ile güçlü bir hikayeyi izleyicilere sunan dizi için işler bir anda olumluya döndü.

Tüm izleyici gruplarında da çok belirgin bir reyting yükselişinin yaşanmış olması, daha önceden diziye ilgi gösteren ama sonra çeşitli nedenlerle vazgeçen izleyicilerin geri dönüşü olarak da düşünülebilir.

Çarşamba akşamı tüm izleyici gruplarında da ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler sonrasında sıralamada 3.’lükler elde eden dizi için bu gelişme akıllardaki soru işaretlerini de ortadan kaldırmış oldu. Bakalım dizinin gelecek haftaki bölümlerinde nasıl sonuçlar alınacak?