Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım isimli dizi ikinci kez büyük bir şans yakaladı!

Şahane Hayatım isimli dizi ikinci kez büyük bir şans yakaladı!

tarafından ker_def

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek ikilisinin başrolünde yer aldığı Fox TV’de yayınlanan Şahane Hayatım isimli dizi çarşamba akşamları geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Dizinin yeni bölümlerinde senaryodaki değişimler büyük dikkat çekmeye devam ediyor.

Şahane Hayatım dizisinde bir ara hikayenin istenilen heyecanı ortaya koyamaması üzerine reytingler düşmeye başlamış ve dizinin sadık izleyicileri yavaş yavaş projeyi terk etmeye başlamıştı. Ancak yapım ekibinin durumu hızlı bir şekilde kavraması ve senaryo grubunda yapılan değişikliğin ardından Şahane Hayatım dizisi adeta ikinci kez büyük bir şans buldu.

Son birkaç haftadır hem reytingleri yeniden eski iyi seviyelere gelirken hem de heyecan giderek arttı. Dizinin hikayesine yönelik olarak sosyal medyada yapılan olumlu yorumlar ile birlikte toparlanma yaşanan Şahane Hayatım dizisi, çarşamba akşamları için iyi bir alternatif olmayı sürdürüyor.

Potansiyeli yüksek olan dizinin hikayesinde Ece Uslu ve Cansel Elçin gibi usta oyuncuların da yer bulmaya başlaması olumlu gelişmelerden birisi oldu.

Senarist Yılmaz Şahin’in hikayeyi ele alması ile birlikte başlayan olumlu değişimin önümüzdeki haftalarda da devam etmesi bekleniyor.

Entrika arttıkça dizinin heyecanı da artıyor. 11. bölümü geride kalan dizinin 17 Ocak akşamı elde ettiği reytingler de çok dikkat çekiciydi.

11. bölümü ile izleyici karşısına geçen dizi ortalamanın çok üzerinde hem de tüm izleyici gruplarında güçlü oranlar elde etti. Tüm kategorilerde de izleyici artışının sağlanması da bir başka önemli detaydı.

11. bölümü ile birlikte tüm kişiler ve AB gruplarında üçüncülük alan dizi, ABC1’de ise günü dördüncü olarak tamamladı. Bu sonuçlar Şahane Hayatım dizisine izleyicilerin ikinci kez önemli bir şans verdiğini de gösteriyor.