Ana sayfa Dizi Fragmanları puhutv’nin Seyyar dizisi 3. bölümüyle geliyor!

puhutv’nin Seyyar dizisi 3. bölümüyle geliyor!

tarafından ker_def

Yeni Bölümleriyle Her Cuma puhutv’de… puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar’, yeni bölümleriyle Cuma günleri izleyici ile buluşuyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyan dizi, yeni bölümüyle 25 Haziran Cuma günü puhutv’de…

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Seyyar’ seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek. Yönetmenliğini Cem Özüduru üstlendiği ‘Seyyar’ın senaryosunu; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor.

3. Bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Hastanede Çiğdem’in uyanmasını bekleyen Yasin bir yandan da Suat’ın teklifiyle allak bullak olmuştur. Tam dükkanını açıp seyyarlıktan kurtulmak üzereyken, Suat’la karanlık bir iş birliğine girecek olmak onu iyice köşeye sıkışmıştır. Çiğdem hastanede kendine geldiğinde baronun onun davasına bakması için gönderdiği avukatla tanışır. Suat, Yasin’i ilk satışı için hazırlarken, şehrin diğer tarafında bambaşka kudretli bir adamla tanışırız; İsmail Dağ.

Yayın Günü: 25 Haziran Cuma / Yeni Bölüm – 3. Blm

Yapım: Limon Yapım
Yönetmen: Cem Özüduru
Senaryo: Cem Özüduru ve Ozan Ağaç
Oyuncular: Ozan Ağaç (Yasin), Özge Özacar (Çiğdem), Erdem Kaynarca (Suat), Zeynep Coşkun (Seda), Nevzat Yılmaz (İsmail), Eşref Seyitoğlu (Tarık), Nalan Olcayalp (Leman), Onur Alagöz (Rıfat), Emir Ünver (Kudret), İbrahim Şahin (Ali), Semiha Bezek (Bahar), Vurgun Adayalı (Hüseyin), Emirhan Akbaba (Hamit), Yaşar Karakulak (Nedim), Fatih Berk Şahin (Tufan), Burak Altunsoy (Ömer), Serkan Beşiroğlu (Cihan) ve Alperen Aldanmaz (Uğur) gibi önemli isimler yer alıyor.