Ana sayfa Dizi Haberleri Şahane Hayatım dizisinde hikayenin yeniden güçlenmesi güçlü bir geri dönüş yaşattı!

Şahane Hayatım dizisinde hikayenin yeniden güçlenmesi güçlü bir geri dönüş yaşattı!

tarafından ker_def

Şahane Hayatım isimli Fox TV dizisi hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu ile bu sezonun çok iddialı yapımlarından birisi olarak biliniyor. Onur Tuna, Hilal Altınbilek, Nesrin Cavadzade, Yiğit Özşener, Serkan Keskin ve Sumru Yavrucuk gibi önemli isimler bu projede yer alıyor.

Güçlü bir hikayesi de bulunan dizinin ilk başladığı dönemde çok başarılı reytingler elde ettiğini ama daha sonra hikayesi zayıfladığı için de izleyici kaybettiğine ve reytinglerinin ciddi şekilde düştüğüne tanıklık ettik.

Onur Tuna ve Hilal Altınbilek hayranları sosyal medyadan ne kadar destek sunsa da dizinin hikayesinin zayıflaması ile yaşanan bu düşüş süreci şimdi yerini yükselişe bırakmış durumda.

Dizide senaryo grubunun değiştirilmesi ile birlikte hikayenin yeniden ilgi çekici bir hale geldiğini belirten dizinin hayranları, yeni bölümlerin heyecanını yaşadıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Senarist değişikliği çoğu zaman yapımların ruhunu kaybetmesine ve izleyici kaybını durdurmakta çok da başarılı olmaması ile biliniyor. Ancak bu sefer Şahane Hayatım’a çok olumlu yansıdığını söyleyebiliriz.

İvme kazanan hikayenin nereye doğru ilerleyeceğini merak ettiğini belirten çok sayıda izleyici sosyal medya platformlarında projeye yeniden sarıldıklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Hikayenin bir dönüşüm geçirmesi ile birlikte reytinglerin de yükselişe geçmiş olması Şahane Hayatım dizi projesinin tekrar konuşulmasını sağladı.

Senaristin dokunuşları ile Şahane Hayatım dizisi adeta yeniden hayat buldu ve bu farklı dokunuşlar izleyicileri de ekrana çekecek gibi bir durum oluştu.

Çarşamba rekabetinde bir ara Sandık Kokusu dizisinin de başlamasının etkisi ile sert şekilde düşen Şahane Hayatım, artık daha iyi reytingler alıyor ve tüm kişiler ile ABC1 gruplarındaki dördüncülük ile AB grubunda ikincilik 10. bölümün başarısını ortaya koyuyor.