Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna ile Kaan Urgancıoğlu’na savcı cübbesi çok yakıştı!

Onur Tuna ile Kaan Urgancıoğlu’na savcı cübbesi çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranına yansıyan ve adalet kavramı çerçevesinde hikayelere sahip olan diziler daha çok öne çıkıyor. Yargı isimli Kanal D dizisinin pazar akşamları ortaya koyduğu muhteşem performans ve aldığı yüksek reytingler büyük bir başarı oldu.

Mahkum isimli Fox TV dizisi de yine adalet kavramı üzerine ilerleyen hikayesi ve başarılı oyuncuları ile ekrana güzel bir başlangıç yaptı. Dizinin sosyal medyada izleyicilerden geçer not aldığını belirtelim.

Mahkum dizisini izleyenler, Onur Tuna’nın savcı rolü ile Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu’nun savcı rolünü karşılaştırdı. Her iki oyuncunun da çok başarılı bir iş çıkarttığını belirten dizi hayranları, “Savcı olmak onlara çok yakıştı” diye yorum yaptı.

Onur Tuna ile Kaan Urgancıoğlu'na savcı cübbesi çok yakıştı! 8

Onur Tuna, 2 sezon Yasak Elma dizisinde romantik bir karakterde yer aldıktan sonra 2 sezon da Mucize Doktor dizisinde cerrah olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Şimdiki rolü ise bambaşka… Oyuncu idealist bir savcı ama hem eşini hem de kızını öldürmekle suçlanıyor ve o hayatının son günlerini hatırlamıyor. Hafıza kaybı sonrasında gerçek suçluları bulmak için büyük mücadele verecek olan savcı Fırat Bulut’un hikayesi de izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.

Onur Tuna’ya hayranlarından ilk bölümün ardından övgü dolu binlerce yorum bırakıldı. Oyuncunun savcı rolüne çok yakıştığını da belirten birçok dizi hayranı var.

Hem Kaan Urgancıoğlu Yargı dizisinde hem de Onur Tuna Mahkum isimli yapımda izleyicilerden rolleri ile geçer not almış durumda.

Bir dizi hayranı şu yorumu yaptı: “Bu cübbe ve takım elbiseler mi büyülü, yoksa bu adamlar ne giyse yakışıyor mu? Karar veremedim.”

Onur Tuna ile Kaan Urgancıoğlu'na savcı cübbesi çok yakıştı! 9