Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Hacıoğlu aynı dizide iki farklı rolle harikalar yarattı!

İsmail Hacıoğlu aynı dizide iki farklı rolle harikalar yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli Fox TV dizisinin hikayesinde ikiz kardeşler Savaş ile Barış’ı canlandıran ünlü isim İsmail Hacıoğlu… Bugüne kadar yer aldığı projelere büyük katkıları olan oyuncu, Mahkum isimli yapımda da birbirine zıt iki karakteri canlandırarak yine zor bir görevi üstlendi.

İki karakterin hem duygu geçişleri hem de ekrana yansıttıkları imajın birbirinden çok farklı olmasına rağmen İsmail Hacıoğlu’nun daha ilk bölümde dikkat çektiğini söyleyebiliriz. Mahkum dizisini izleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda oyuncuyu çok başarılı bulduklarını belirten ifadeler kullandı.

“Tüm övgüleri hak ediyor. Rolünü mükemmel oynuyor” diye yorum bırakan dizi hayranları, İsmail Hacıoğlu’nun dünyaya oyuncu olmak için geldiği yönünde değerlendirme yaptı.

Twitter’da kısa sürede İsmail Hacıoğlu’nun ismi gündemin ilk sırasına çıktı. Sosyal medyada bazı dizi hayranları da esprili mesajlar yazdı.

Bir dizi hayranı, “İsmail Hacıoğlu, kendisinden daha iyi bir oyuncuyla konuşuyor” diyerek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

İsmail Hacıoğlu aynı dizide iki farklı rolle harikalar yarattı! 7

Aynı sahnede iki farklı karakteri oynamanın ve izleyiciye de bunu hissettirmenin büyük bir başarı olduğuna değinen dizi hayranları, Mahkum isimli yeni yapımda en çok da oyuncunun rollerine ne kadar iyi adapte olduğunun dikkat çektiğini belirtiyor.

İsmail Hacıoğlu’nu televizyonda izleyiciler 2020 yılında yine Fox TV ekranında yayınlanan Zümrüdüanka isimli dizide izlemişti. Hacıoğlu, bir yıl aradan sonra yine aynı ekranda hayranları ile buluştu.