Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’dan Mucize Doktor kamera arkası sürprizi! Burak Özçivit’ten karizma fışkıran pozlar!

Onur Tuna’dan Mucize Doktor kamera arkası sürprizi! Burak Özçivit’ten karizma fışkıran pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Dizileriyle gündemden düşmeyen iki ünlü oyuncu Onur Tuna ve Burak Özçivit, şu sıralar sosyal medyanın da gündeminde. Her iki oyuncu da televizyonda devam eden dizileriyle birlikte sürekli gündemdeler. Başarılı bu iki jönün verdiği pozlar, sosyal medya hesaplarından da takipçilerinin ilgiyle izlediği paylaşımlar.

Son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım. İlk sırada atv’nin sevilen dönem dizisi Kuruluş Osman da rol alan Burak Özçivit var. Son yılların aranılan, başarılı isimlerinden birisi Burak Özçivit.

Oyunculuk kariyerinde pek çok karaktere hayat verdi ve başarılı gidişatıyla da herkesin takdirini kazanan bir isim. Ayrıca en az kendisi kadar ünlü olan Fahriye Evcen ile yaptığı mutlu evlilikle de adından söz ettiriyor.

Çift, oğulları Karan’ın da dünyaya gelmesiyle birlikte beraberliklerini taçlandırdılar. İkilinin mütevazi tavırları, doğal halleri de beğeni topluyor.

Onur Tuna'dan Mucize Doktor kamera arkası sürprizi! Burak Özçivit'ten karizma fışkıran pozlar! 10

Burak Özçivit, yürüyüş yaptığı bir sırada çekilen fotoğraflarını paylaştı instagram’dan. Tabii ilk beğenenler arasında eşi Fahriye Evcen de vardı. Oyuncunun dizi nedeniyle uzattığı sakallarına rağmen karizmatik hali ise hayranlarının beğeni ve övgü dolu yorumlarına da yansıyor.

Onur Tuna'dan Mucize Doktor kamera arkası sürprizi! Burak Özçivit'ten karizma fışkıran pozlar! 11

Bir diğer sevilen oyunculardan olan Onur Tuna da Yasak Elma’da biraz gıcık bir karakter olan Alihan’dan sonra yine ters halleriyle zaman zaman kızdıran ama sevilen bir karakter olan Ferman’a hayat veriyor. Mucize Doktor dizisinde rol alan oyuncu, setten yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mutlu ediyor.

Aşağıdaki fotoğrafı dizide Nazlı’yı oynayan Sinem Ünsal paylaştı önce, daha sonra da Onur Tuna sayfasına taşıdı. İşte dizinin sevilen isimlerinin setteki keyifli anları…

Onur Tuna'dan Mucize Doktor kamera arkası sürprizi! Burak Özçivit'ten karizma fışkıran pozlar! 12

Dizinin kamera arkasında önlüklerini giymiş ve çekimlere hazır bir halde karavanda bekleyen oyuncu, aşağıdaki fotoğrafı paylaştı son olarak…

Onur Tuna'dan Mucize Doktor kamera arkası sürprizi! Burak Özçivit'ten karizma fışkıran pozlar! 13