Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı setinde eğlenceli hareketler! Merve Dizdar, dizide kavuşamadığına böyle sarıldı!

Masumlar Apartmanı setinde eğlenceli hareketler! Merve Dizdar, dizide kavuşamadığına böyle sarıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı, ağır dram sahneleriyle izleyenleri duvardan duvara vuruyor adeta! Sarsıcı gelişmelerle devam eden TRT1’in dizisi, Salı akşamları ekrana gelmekte. Gerçek hayat hikayesinden diziye uyarlanan olaylar büyük ilgi çekerken, oyunculuklar da çok konuşuluyor. Dizinin başrollerinde yer alan isimler ise gündemden düşmüyor.

Oyunculukları ile her hafta izleyiciden övgü üstüne övgü alan Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oldukları dizinin seti yoğun ve yorucu saatlere karşın, aynı zamanda keyifli anlarıyla da dikkat çekiyor.

Hepsi birbirinden başarılı oyuncuların bir araya geldiği sette, uyumlu bir arkadaşlığın da yakalandığı oyuncuların paylaşımlarından görülmekte. Hem dizinin arka planında çalışan teknik ekip hem de kamera önündeki oyuncuların birlikte paylaşımları, ekip ruhunun iyi oluşturulduğunu göstermekte.

Dizide Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, son yıllarda çok konuşulan bir isim haline geldi adeta. Özellikle Masumlar Apartmanı dizisinin yanı sıra son oynadığı Eltilerin Savaşı isimli filmle de çok konuşuldu.

Ekranda pek çok dizide rol alan oyuncu, bir önceki dizisi Mucize Doktor’dan da anlaşılmayan bir şekilde karakteri senaryodan çıkarılınca ayrıldı ama bu ayrılığın Masumlar Apartmanı dizisinde oynamasından sonra çok da hayırlı olduğunda herkes hemfikir!

Merve Dizdar, oyunculuğuyla herkesin beğeniyle izlediği bir isim. Oyuncu, kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Aşağıda instagram hesabından bazı paylaşımları görüyorsunuz…

Masumlar Apartmanı setinde eğlenceli hareketler! Merve Dizdar, dizide kavuşamadığına böyle sarıldı! 10

Sette çekilen fotoğraflarını paylaşan oyuncu, dizinin kamera arkası ekibiyle de sevimli pozlar vermiş…

Masumlar Apartmanı setinde eğlenceli hareketler! Merve Dizdar, dizide kavuşamadığına böyle sarıldı! 11

Oyuncu, Masumlar Apartmanı’nda kardeşi Han’ı oynayan Birkan Sokullu ile pozunu da paylaştı…

Masumlar Apartmanı setinde eğlenceli hareketler! Merve Dizdar, dizide kavuşamadığına böyle sarıldı! 12

Yaptığı paylaşımlar içinde ise en çok aşağıdaki poz dikkatleri çekti. Zira dizide çocukluğundan beri saplantılı bir şekilde aşık olduğu ama bir türlü kavuşamadığı Esat’ı oynayan Uğur Uzunel ile görülüyor.

Her ne kadar dizide kavuşamasalar da kamera arkasında iki oyuncunun samimi ve keyifli arkadaşlıkları objektife de yansımış… Gülben’in yüzü gülmese de Merve Dizdar, rol arkadaşına olan sevgi dolu tavrıyla izleyenlerin bir nebze olsun içini ısıtmış…

Masumlar Apartmanı setinde eğlenceli hareketler! Merve Dizdar, dizide kavuşamadığına böyle sarıldı! 13