Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın maskesi çok havalı! Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman kamera arkası pozu!

Onur Tuna’nın maskesi çok havalı! Burak Özçivit’ten Kuruluş Osman kamera arkası pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizilerinin beğeni toplayan iki oyuncusu Onur Tuna ve Burak Özçivit, aynı zamanda sosyal medyada da hayranları tarafından ilgiyle takip edilmekteler. İkisi de şu anda ekranda olan Özçivit ve Tuna’nın son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Burak Özçivit var. Malum son yılların aranılan aktörlerinden birisi. Oyuncu, her yeni projesinde kendisini daha da geliştirmiş olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Yapımcıların peşinden koştuğu bir isim. Aynı zamanda rol aldığı diziler sayesinde yurt dışından da büyük bir hayran kitlesi edindi.

Özellikle Ortadoğu ülkelerinde pek çok Arap hayranı var. Gittiği Arap ülkelerinde büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Aynı zamanda farklı ülkelerde de marka yüzü olarak reklam anlaşmaları yapıyor.

Özçivit’in yerli ve yabancı hayranları, sosyal medya paylaşımlarını da heyecanla karşılıyor. Son yaptığı paylaşım, atv’de yayınlanan dizisi Kuruluş Osman’ın setinden oldu.

Oyuncu, bir süre önce diziden ayrılan Ragıp Savaş’ın da yer aldığı fotoğrafı “Adamlar” notuyla paylaştı. Savaş’ın da ‘Yeğenim’ yorumunu yaptığı görülüyor fotoğrafa…

Onur Tuna'nın maskesi çok havalı! Burak Özçivit'ten Kuruluş Osman kamera arkası pozu! 8

Gelelim Onur Tuna’ya… Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan rolü ile büyük bir çıkış yakaladı oyuncu. Partneri Sevda Erginci ile ekran uyumları da beğeni topladı.

Sonrasında ise Fox TV’nin Mucize Doktor dizisindeki Ferman karakteri ile gönülleri bir kez daha fethetti oyuncu. Uzun boyu, mavi gözleriyle de beğeni topluyor.

Son yaptığı paylaşımda ise tarzını konuşturmuş! Şapkası ile birlikte taktığı maske de dikkat çekiyor! Kurukafa motifli maskesi, esprili ve ilginç bir görüntü katmış oyuncuya…

Onur Tuna'nın maskesi çok havalı! Burak Özçivit'ten Kuruluş Osman kamera arkası pozu! 9