Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in imajı, yeni dizisine hazırlık için mi? Son fotosuyla şaşırttı!

Uğur Güneş’in imajı, yeni dizisine hazırlık için mi? Son fotosuyla şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş, dizinin Adana’daki çekimlerinden İstanbul’a döndükten sonra sıkı bir şekilde spor yapmıştı. Oyuncu, yeni bir dizide oynayacağı için diyet ve spor ile yeni rolüne hazırlanmakta olduğunu yaptığı bir röportajda aktarmıştı.

Uğur Güneş, yönetmenliğinin Faruk Teber’in üstlendiği Kanunsuz Topraklar isimli yeni bir diziyle ekrana gelecek. Fox TV’de yayınlanacak olan dizide, Davut isimli bir madenciyi oynayacak.

Güneş’in rol alacağı dizinin çekimlerinin Mayıs ayının ortasında başlaması planlanıyor. Yine bir dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi, 1930’lu yıllarda Zonguldak’ta geçiyor.

Usta kalem Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizi için İstanbul’da, dönemin ruhuna uygun bir platonun hazırlıkları da uzun zamandır devam etmekte.

Uğur Güneş'in imajı, yeni dizisine hazırlık için mi? Son fotosuyla şaşırttı! 8

Gold Film imzalı dizinin kadın başrol oyuncusunun da Esra Bilgiç olduğu bir süre önce ortaya çıkmıştı. Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldıktan sonra sakal bırakmaya başlamıştı.

Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, yeni imajının yeni dizisi için olduğunu düşünüyordu. Ancak son fotoğraflarında Uğur Güneş’in sakallarını kestiği dikkatlerden kaçmadı.

Bıyıklarını da kesen oyuncunun son hali, yeni dizisi için asıl imajının bu şekilde olduğu tahminlerini yaptırıyor….

işte Uğur Güneş’in son hali…

Uğur Güneş'in imajı, yeni dizisine hazırlık için mi? Son fotosuyla şaşırttı! 9