Ana sayfa Güncel Haberler Oryantal Tanyeli, konuk olduğu gecede sahneye çıkıp ortalığı yıktı

Oryantal Tanyeli, konuk olduğu gecede sahneye çıkıp ortalığı yıktı

tarafından ker_def

TANYELİ KONUK OLARAK GİTTİĞİ GECEDE DAVET ÜZERİNE SAHNEYE ÇIKIP ÖYLE BİR DANS ETTİ Kİ, MEKAN YIKILDI!.. İŞTE O GÖRÜNTÜLER!..

Evlenip Avustralya’ya yerleşen ünlü oryantal Tanyeli, tatil için gittiği Bodrum’da sahnede öyle bir dans etti ki, izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Ünlü oryantal Ramazan Bayramı’nda özel olarak davetli olduğu Bodrum Sahne’de eğlendi. Bu sırada ünlü oryantal mekanda sahne alan Cenk Eren ve Fatih Ürek’in ricasını kırmayarak sahneye de çıktı. Eski ve yeni neslin hayranlıkla izlediği Tanyeli, bu sırada yılların getirmiş olduğu benzersiz havasıyla sahnede öyle danslar etti ki, adeta mekan yıkıldı.

Dakikalarca alkışlanan ünlü oryantal, Instagram hesabından da bu anın videolarını “Dansımı özleyenler için… Onların muhteşem sahnelerini asla kaçırmam, her şovlarını izlerim. Sahnelerine davet etiklerinde hayır diyemediğim 2 dost @fatih_urekk ve @cenkerenonline @onikonotelbeach @istanbulsahne @bodrumsahne @sibelselah ve Erkan ağabeyimin misafiri olarak muhteşem bir bayram geçirmiştik. Videolar şimdi geldi” notuyla paylaştı.