Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel’i yeniden setlere döndürecek dizi teklifi!

Öykü Karayel’i yeniden setlere döndürecek dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Öykü Karayel, bir süredir ekrandan uzakta duran isimler arasında bulunuyor. İzleyicilerin en son Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde seyretme şansı elde ettiği başarılı oyuncu, televizyon ekranında ise yer almıyor.

2018-2019 sezonunda yayınlanan Muhteşem İkili dizisinden bu yana televizyon projelerini kabul etmeyen Öykü Karayel’in önünde çok önemli bir teklif var…

Can Bonomo ile mutlu bir hayatı bulunan oyuncu, pandemi sürecinde hamile kalınca çalışmayı da tercih etmemişti.2018 yılında evlenen çiftin bebekleri de 2021 yılının Mayıs ayında dünyaya geldi.

Anne olmanın keyfini yaşayan Öykü Karayel bir süredir oğlu Roman’ın bakımı için zamanını harcıyor. Ünlü oyuncunun hayranları ise yeniden ekrana dönmesini bekliyor.

Öykü Karayel'i yeniden setlere döndürecek dizi teklifi! 7

Öykü Karayel’e yeni sezon için önemli bir dizi teklifi yapıldığı ortaya çıktı. Geçen sezonun iddialı dizisi Kırmızı Oda’da konuk oyuncu olması içen teklif alan Öykü Karayel nasıl bir yanıt verecek merak ediliyor.

Ünlü oyuncu, şayet kabul ederse 2021-2022 sezonunda Kırmızı Oda’da 5-6 bölümlük bir performans sergileyebilir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.