Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Özlem Maden’in gelinlikli videosu sosyal medyada olay oldu. Bakın neden yapmış?

Oyuncu Özlem Maden’in gelinlikli videosu sosyal medyada olay oldu. Bakın neden yapmış?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Özlem Maden, aile ve toplumda sıkça rastlanılan evlenme üzerine yapılan baskılara karşı bir video serisi hazırladı. Şimdilik üç bölüm olarak yayınlanan videolarda güzel oyuncu giydiği gelinlikle pilates salonunda spor yaparken, lahmacun yerken ve paten kayarken görünüyor. Ve sürekli kenardan birisinin “Sen niye evlenmiyorsun?” sorularına maruz kalmasını anlatıyor. Videoya sosyal medyadan birçok destek mesajı geldi.

Özlem Maden, dün konuk olduğu TV8’de yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında “Doğduğum günden beri üzerimde evlilik baskısı var” diyerek video serisini çekme sebeplerini anlattı.

Oyuncu Özlem Maden’in gelinlikli videosu sosyal medyada olay oldu. Bakın neden yapmış? 7

Kadınlar olarak dünyaya geldiğimiz günden itibaren “O gelinlik giyilecek, o damatlığı mutlaka göreceğiz gibi” baskılara maruz kaldıklarını ifade eden oyuncu, “Sonrasında okuyoruz, işe başlıyoruz vs. Okulun bitti, mezun oldun, evlen… Evlenmiyor musun? İşe başladın! Askerden geldi, hemen evlenin!” gibi sözlerle ailelerin ve toplumun kadınlara yaşattığı baskıdan bahsetti.

Belli bir yaş sonrasında evde, işte, arkadaş ortamında sürekli konunun evliliğe gelmesinden sıkılan Özlem Maden, bu maruz kalınan sözlerin bir psikolojik şiddet olduğunu belirterek, bu konuda bir şey yapmak, dikkat çekmek istemesi üzerine bu video serisinin ortaya çıktığını söyledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Miss Maden (@ozlemmaden)’in paylaştığı bir gönderi

Müge Dağıstanlı’dan gelen “Neden lahmacun?” sorusuna ise günlük hayatta lahmacunu çok sevdiğini belirten Özlem Maden, “Çoğu insanı mutlu etmek için çiçek götürürsünüz, kimine tatlı alırsınız, mesela bana gecenin saat 3’ünde lahmacunla gelirseniz ben mutlu olurum” dedi. Bu videoda “lahmacun yerken bile mi bunu soruyorsunuz, bırakın da bir lahmacunu rahat yiyelim” demek istedik dedi.

Şu sıralar aktif bir projede yer almayan Özlem Maden, daha önce Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde Özge Özpirinçci, Seray Kaya ve Feyya Duman ile birlikte oynamış. Ayrıca Karagül, Dayan Yüreğim ve Yalancı Damat dizilerinde yer almıştı.