Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım, Üç Kuruş dizisinde büyük bir hata yaptı!

Ay Yapım, Üç Kuruş dizisinde büyük bir hata yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin gölgesinde kalan bir Üç Kuruş gerçeği var! Ay Yapım, belki de son yıllardaki en büyük hatasını Üç Kuruş dizisini sunarken yaptı… İçerde ve ardından Çukur dizilerine yapılan atıf, ardından da bu sürecin Üç Kuruş ile devam edeceği mesajı çok büyük bir beklentiyi de beraberinde getirdi.

Birçok dizi hayranı Üç Kuruş’un Çukur’un devamı gibi bir proje olarak algıladı ve beklentisini de çok yüksek tuttu. Ancak Üç Kuruş dizisi farklı konsept idi ve Ay Yapım’ın yeni bir deneyimini izliyoruz.

Show TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan dizinin reyting sonuçlarını görenler, yapımın Çukur dizisinin yanına bile yaklaşamadığını görüyor. Üç Kuruş dizisi sezona iyi başlamış ve bir süre iyi sonuçlar almış olsa bile bunu sürdüremedi.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi de izleyicileri beklenildiği kadar çok etkilemedi. Bu durum Üç Kuruş dizisinin reytinglerde zirvede yer almasının önüne geçti.

Ay Yapım, Üç Kuruş dizisinde büyük bir hata yaptı! 7

Alparslan dizisinin iyi çıkışı, Yasak Elma’nın kendi kitlesini koruması ile birlikte pazartesi akşamlarının en çok izlenen üçüncü dizisi olan Üç Kuruş, sezonun orta sıralarda yer alan dizilerinden birisi oldu.

12. bölümü yayınlanan Üç Kuruş dizisinin reytingleri ne çok iyi ne de çok kötü… İkisinin ortasında yer alan ve geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizi, Çukur’un elde ettiği muhteşem başarının da gölgesinde kalıyor.

Ay Yapım, Üç Kuruş için en başından İçerde ve Çukur ile bağlantı kurup da beklentiyi yüksek tutmasaydı sanki daha iyi olurdu. Çünkü ekran başına geçenler sanki Çukur gibi çok etkili ve büyük heyecan yaşayacakları bir dizi bekledi. Ancak bu gerçekleşmedi.

Kendi konseptinde farklı ve ilgiyi hak eden bir yapım olsa bile Üç Kuruş dizisinin Çukur’un devamı olamayacağı anlaşılınca izleyiciler de yavaş yavaş farklı yapımları izlemeyi tercih etti.

Üç Kuruş dizisinin 12.bölümü tüm kişilerde iyi bir sonuç alarak yedinci sırada yer alırken, AB grubunda ortalamanın altına düşen reytingler ile dokuzunculuk elde edildi. ABC1’de ise ortalama oranları yakalayan Üç Kuruş, günü sekizinci olarak tamamladı.