Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ünlü modacı Hakan Akkaya’dan şoke eden skandal estetik açıklaması!

Ünlü modacı Hakan Akkaya’dan şoke eden skandal estetik açıklaması!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olan ünlü modacı Hakan Akkaya, annesinin başına gelen olayı ilk kez anlattı.

Geçtiğimiz aylarda annesinin yanlış tedavi sonucu yaşadığı skandalı anlattı.

Gittikleri estetik merkezinde annesine ışık dolgusu yapılan Hakan Akkaya, cildinin reaksiyon vermesi sonucu annesinin kör olma riski yaşadığını söyledi. Yanlış tedavi sonucu 4 ayda 2 kez ameliyat olan annesinin başına gelenler herkesi şok etti.

Nişantaşı’nda meşhur olan bir ismin merkezine gittiklerini ifade eden Hakan Akkaya, “Gittik biz. Çok da tatlı bir karı koca. Annem tepki verdi, pirinç tanesi gibi. Sonra bir kaç ay geçti, ben annemi başka bir doktora götürdüm. Ameliyat ama önce bir iğneyle panzehir gibi eritebiliyorlardı. 2 hafta bekledik yüzde 10’u gitti. 2 hafta daha bekledik bu kez hiç gitmedi. Dediler ki ameliyat olması lazım. Ben New York’a gidecektim. Annem de gelmek istedi. Dişlerine bu arada implant yaptırdı. Yılbaşı gecesi sabah 5’te kız kardeşim zorla hastaneye yetiştirdi. İkisinin iltihabı birleşti ve ben New York’tayken annem kör olma riskiyle hastaneye kaldırıldı. 2 kez ameliyat oldu. Hala iltihap var” diye konuştu.

İşte Hakan Akkaya’nın bu süreçte başına gelenler…