Ana sayfa Sosyal Medya Yeni proje bekleyenler üzgün, Halit Özgür Sarı’nın başka bir planı var!

Yeni proje bekleyenler üzgün, Halit Özgür Sarı’nın başka bir planı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Halit Özgür Sarı, son dönemin en çok konuşulan erkek oyuncularından birisi oldu. 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisindeki Süleyman karakteri ile başladığı kariyerinde, oyuncu, üst üste iyi dizilerde oynama fırsatı yakaladı.

Hakan Muhafız dizisiyle ilk dijital dizi deneyimini de yaşayan Halit Özgür Sarı, Şampiyon isimli TRT1 dizisiyle büyük bir çıkışa imzasını attı. Kırmızı Oda dizisinde Murat olarak kısa süren ama etkili bir performans sergileyen oyuncu, 2021 yılında ise Geçen Yaz isimli sinema filminin yanı sıra Kardeşlerim dizisinin kadrosunda yer aldı.

Halit Özgür Sarı, Kadir Eren isimli karakter ile yer aldığı Kardeşlerim dizisindeki muhteşem performansı oyuncunun geniş bir hayran kitlesi elde etmesini de sağladı. Kadir karakterinin ansızın ve kimsenin beklemediği bir anda diziden ayrılması ise herkesi üzdü. 29 bölüm süren Kardeşlerim dizisi serüveninden kendi isteği ile ayrılan oyuncu, birçok proje teklifi aldı.

Ancak Halit Özgür Sarı, 2018 yılında başladığı ve neredeyse aralıksız çalıştığı son yıllardaki yoğunluğunun ardından yeni bir projede rol almak istemedi.

Dinlenmeyi tercih eden oyuncudan yeni proje bekleyen hayranları, bir süre daha beklemek durumunda kalacak. Çünkü oyuncunun hedefinde yeni bir projeden önce askerlik konusu çözmek yatıyor.

Vatani görevini yapmak için adım atan Halit Özgür Sarı, askerlik sonrasında yeni projeleri değerlendirecek. Oyuncuyu da hayranları heyecanla beklemeye devam edecektir.