Ana sayfa Foto Galeri Oyunculuktan uzak kalması Nilay Cafer’in hayatına birçok yenilik kattı

Oyunculuktan uzak kalması Nilay Cafer’in hayatına birçok yenilik kattı

tarafından ker_def

Oyunculuktan uzak kalması Nilay Cafer'in hayatına birçok yenilik kattı 7

‘Oyunculuktan uzak kalmadım’
Geçirdiği beyin ameliyatından sonra oyunculuğa bir süre ara veren Nilay Cafer, bu sürecin kendisine iyi geldiğini söyledi. Tasarladığı takılarla kendi markasını yaratan oyuncu, komediyle ekrana dönmek istiyor

Tasarladığı takıları www.nilaycafer.com.tr adresinden satışa sunan Nilay Cafer, bir komediyle ekrana dönmek istiyor. Cafer’le markasını, oyunculuğu ve aşk hayatını konuştuk.

Uzun süredir setlerden uzaksınız, öncelikle oyunculuğa neden ara verdiniz?

Sağlık sorunlarım aşık olduğum meslekten uzaklaşmak zorunda bıraktı. Yaşadığım problemler nedeniyle bir süre setlere ara vermek zorunda kalmıştım. Neyse ki, o günler geride kaldı. Artık iyileştim, enerjimi topladım ve dinlendim. Şimdi yeni projelere odaklanma sürecindeyim.

Hastalık süreci size neler öğretti?

Sağlık dışında her şeyin boş olduğunu, şükretmeyi, sabretmeyi, güçlü olmayı ve ufak şeylerle mutlu olmayı öğretti. Kendimi geliştirmek ve yerimde saymamak adına sürekli kendimi meşgul ettim. Kitap okudum, onlarca film izledim ve sevdiğim yönetmenle oyuncular hakkında bilgi sahibi oldum. İyileşmeyi beklerken ekrandan uzak kalsam da oyunculuktan asla uzak kalmadım. Tüm bunların yanı sıra kendi markamı oluşturdum. Bu süreçte bana çok iyi geldi.