Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Güven geri dönüyor, Günay Karacaoğlu iki projeyle sahnelere dönüyor!

Ozan Güven geri dönüyor, Günay Karacaoğlu iki projeyle sahnelere dönüyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Güven, geçen yıl eski sevgilisini darp ettiği iddiaları sonrasında ortalarda görünmemişti. Oyuncu, Babil dizisinden ayrılırken, pandemi nedeniyle sahnelere de dönememişti. Ozan Güven, uzun süren ayrılıktan sonra yeniden hayranları ile buluşacak.

Başrollerini Ozan Güven ile Günay Karacaoğlu’nun paylaştığı Baba Sahne’nin çok sevilen ve pandemi öncesinde kapalı gişe oynayan prodüksiyonu “Don Kişot’um Ben”, 16 aydır ayrı kaldığı İstanbullu seyircisiyle 6 Ağustos Cuma akşamı Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda yeniden buluşuyor!

Kahkaha dolu “Don Kişot’um Ben”, delilikte direndiği için bilge olan çılgın asilzade, gezgin şövalye Don Kişot ile silahtarı Sancho Panza’nın şarkılar, kılık değiştirmeler, düellolar ve yel değirmenleriyle bezeli, bol kahkahalı macerası…

Günay Karacoğlu ayrıca yine Baba Sahne’de Şevket Çoruh ile birlikte bir başka oyunda daha yerini alacak.

Baba Sahne’nin bol ödüllü muhteşem komedisi “Bir Baba Hamlet”, hasretle beklediği seyircilerinin önüne bir sürprizle çıkıyor! Bundan böyle iki farklı cast ile sahnelenecek olan “Bir Baba Hamlet”te Şevket Çoruh’a, yaz ayları boyunca Günay Karacaoğlu eşlik edecek.

Bir Baba Hamlet”, 30 Temmuz’da İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda, 13 Ağustos’ta Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda, 25-26 Ağustos’ta KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda, 27 Ağustos’ta Bozcaada Kalesi’nde, 29 Ağustos’ta ise Bergama Asklepion Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.