Ana sayfa Dizi Haberleri Şevket Çoruh’un başrolündeki Korkma Ben Yayındayım dizisinin yayın günü belli oldu!

Şevket Çoruh’un başrolündeki Korkma Ben Yayındayım dizisinin yayın günü belli oldu!

tarafından ker_def

NOW TV kanalı için hazırlanan, MedYapım imzalı yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım’ın yayın günü ve yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan tanıtımlarıyla dikkat çeken, izleyicilere yüreklere dokunacak bir aile hikayesi sunacak dizi, 9 Mart Cumartesi günü ekran yolculuğuna başlıyor.

Cumartesi akşamları dört sezondur ekranda büyük başarılara imzasını atan Gönül Dağı dizisi ile birlikte yine çok ilgi gören Kardeşlerim isimli dizi projesi geniş bir izleyici kitlesini ekranlara çekiyor. Ayrıca Kanal D’nin salı akşamları artık eskisi kadar iyi reytingler alamayan Üç Kız Kardeş dizisini artık Cumartesi akşamları yayınladığını da hatırlatalım. Korkma Ben Yanındayım isimli dram hikayesinin öne çıkabilmesi için iyi bir hikaye ortaya koyması şart.

Dizinin oyuncu kadrosunun da çok etkili isimlerden oluştuğunu söylemek gerekiyor. Yeni tanıtımıyla yayın tarihini duyuran Korkma Ben Yanındayım’ın yönetmen koltuğunda Merve Çolak otururken, senaryosunu da Erkan Birgören kaleme alıyor.

Merakla beklenen dizinin kadrosunda ise Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş, Didem Balçın, Eren Ören, Serhat Özcan, Erdem Kaynarca, Doğaç Yıldız, İpek Türktan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

9 Mart Cumartesi günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin konusu ise şöyle; ailesinin gözbebeği İnci (Nilsu Berfin Aktaş), Ulusözler Koleji’nin burslu öğrencisidir. Sınıf arkadaşı ve aynı zamanda okul sahibinin oğlu Mert’ten (Eren Ören) hamile kalır.

İnci’nin annesi Seher (Günay Karacaoğlu), aynı okulda hademe olarak çalışmaktadır. Selahattin (Şevket Çoruh) ile kurdukları dünyada, evlatları için mücadele etmektedirler. En büyük hayalleri de onları her zaman gururlandıran kızları İnci’nin doktor olmasıdır. İnci’nin hamile kalmasıyla hayallerine koşan iki gencin ve ailelerinin hayatı sonsuza kadar değişir. Henüz doğmamış bebeğin, iki genç ve aileleri üzerinde estireceği rüzgâr merak konusudur.

Korkma Ben Yanındayım, 9 Mart Cumartesi itibarıyla her cumartesi saat 20.00’de NOW’da!