Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Güven’in yeniden dizilere dönüşü, önemli bir mesaj ile gerçekleşiyor!

Ozan Güven’in yeniden dizilere dönüşü, önemli bir mesaj ile gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Güven, 2020 yılında Babil isimli dizinin başrolünde yer aldığı süreçte aşk yaşadığı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı gerekçesi ile suçlanmış ve mahkemeye çıkmıştı. Mahkemenin devam ettiği bir süreçte ünlü oyuncu yeniden televizyon dizilerine dönüş kararı aldı.

Ozan Güven’in de kadrosunda yer aldığı Taş Kağıt Makas isimli yeni dizi projesi Kanal D ekranında yayınlanacak. Dizinin yayınlanan fragmanında Ozan Güven’in mor kravat takması dikkat çekti.

Hande Ataizi’nin de sözleri ile birlikte bu mor kravatın anlamı kadına şiddet konusunda Ozan Güven’in pişmanlığını yansıttığı şeklinde değerlendiriliyor.

Kadına yönelik şiddet iddiası ile yargılanan oyuncu Ozan Güven, yıllar sonra Taş Kağıt Makas: Hayatı Oyunu ile ekrana dönüş yapacak.

Ozan Güven'in yeniden dizilere dönüşü, önemli bir mesaj ile gerçekleşiyor! 7

Ozan Güven’in uzun bir aradan sonra yeniden sete çıkması, kadın dernekleri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirildi. Sosyal medyada oyuncu hakkında sert sözler söyleyenler bulunuyor.

Taş Kağıt Makas isimli yeni dizinin yayınlanan yeni tanıtım filminde ise Ozan Güven’in taktığı mor kravat dikkat çekti. Hande Ataizi’nin, “Yalnız bir gün benim davama denk gelirsen duruşmaya mutlaka mor kravatın ile gel” dediği sahne, “zeytin dalı” olarak yorumlandı.

Mor kravatlar bilgelik, saygınlık, itibar ve yaratıcılık yönünün gelişmişliğini belirtmesi bakımında dikkat çeken bir anlam taşıyor.