Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Güven’in yeni dizisi Taş Kağıt Makas’taki bir sahne herkesi şaşkına çevirdi!

Ozan Güven’in yeni dizisi Taş Kağıt Makas’taki bir sahne herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

Birlikte yaşadığı sevgilisini darp ettiği iddiası ile mahkemelik olan Ozan Güven, Babil dizisinde başrolde yer aldığı 2020 yılında çok yoğun bir sosyal medya baskısına maruz kalmıştı.

Bu olay nedeni ile diziden ayrılan ve ardından da uzun bir süre ekranda görünmeyen Ozan Güven, yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

Kadına yönelik şiddet iddiasıyla yargılanmaya devam eden Ozan Güven’in, yıllar sonra “Taş Kağıt Makas: Hayatı Oyunu” ile ekrana dönüş yaptığı dizideki dayak sahneleri ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

28 Şubat akşamı yayınlanacak olan ilk bölümün yayın tarihinin açıklandığı yeni tanıtım filminde “Harun” karakterini canlandıran Ozan Güven, senaryo gereği “Fecir” rolüyle izleyici ile buluşacak olan Burak Yörük’ten dayak yedi.

Bir önceki tanıtım filminde mor kravat takarak izleyenleri terse köşe yapan Ozan Güven’in bu kez dayak yediği sahneler ile gündeme gelmesi sosyal medyada da çok konuşuldu.

Bir gökdelenin inşaatında geçen şiddet dolu sahnelerde Fecir’in Harun’u neden dövdüğü ise diziye olan merakı ikiye katladı.