Ana sayfa Sosyal Medya Aşıklar buluştu! Özge Gürel hasretine dayanamadı, Serkan Çayoğlu’nun yanına Kıbrıs’a koştu!

Aşıklar buluştu! Özge Gürel hasretine dayanamadı, Serkan Çayoğlu’nun yanına Kıbrıs’a koştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, 2015 yılında çekilen Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışmış ve sonrasında aşık olup birliktelik yaşamaya başlamışlardı. 6 yıldır mutlu bir beraberlik sürdüren çift, gözlerden uzak, mutlu birliktelikleriyle dikkat çekiyorlar. Çok fazla göz önünde olmayan çift, zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla keyifli anlarını da ortaya koyuyorlar.

Pandemi öncesinde birlikte bol bol seyahat eden ve her fırsatta gezmeyi çok sevdiklerini söyleyen çift, bir süredir ayrı düştü! Serkan Çayoğlu, TRT1 için çekilen Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde.

Oyuncu, yılbaşından bir kaç gün sonra adaya gitmişti. Diğer oyuncular ve ekiple birlikte adada 10 gün karantinaya alınan Çayoğlu, yaptığı paylaşımlarla da dizinin setinin başladığını duyurmuştu.

1963 yılından başlayarak 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar gelen zaman içinde yaşananlara ışık tutacak olan dizide Ankara’dan gelen ve Ankaralı olarak anılan bir istihbarat görevlisini canlandırıyor Çayoğlu.

Oyuncu, geçtiğimiz Şubat ayındaki Sevgililer Günü’nde sevgilisi Özge Gürel’e bir sürpriz yapmış ve ona balonlarla hediyeler yollamıştı.

Bu hediyeleri instagram’dan paylaşan Özge Gürel, özlemini ifade ederken, Çayoğlu da “En güzel benim sevgilim” diyerek yanıt vermişti.

İki aşık sonunda kavuştular! Özge Gürel, Serkan Çayoğlu’nun hasretine dayanamadı ve soluğu Kıbrıs’ta aldı. Girne’de buluşan iki ünlü isim, hasretle kucaklaşırken çekilen pozlarını da instagram’dan paylaştılar.

İşte o paylaşımlar:

Aşıklar buluştu! Özge Gürel hasretine dayanamadı, Serkan Çayoğlu'nun yanına Kıbrıs'a koştu! 8

Aşıklar buluştu! Özge Gürel hasretine dayanamadı, Serkan Çayoğlu'nun yanına Kıbrıs'a koştu! 9