Ana sayfa Dizi Haberleri Avlu dizisinin Heves’i Selen Seyven’den yeni dizi!

Avlu dizisinin Heves’i Selen Seyven’den yeni dizi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Selen Seyven,en son 2018-2019 sezonunda Star TV ekranında yayınlanan Avlu dizisinde Heves karakterine hayat vermişti. Oyuncu, 2004 yılından bu yana birçok projede boy gösterdi.

Genco dizisindeki Pınar karakteri ile ünlenen oyuncu, Kocamın Ailesi dizisinde Yonca ve O Hayat Benim’de de Reyhan karakterleri ile büyük dikkat çekmişti.2 yıldan uzun süredir dizi setlerinde görünmeyen oyuncu, Exxen’de yayınlanmakta olan Hükümsüz dizisine katıldı.

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanan, yapımcılığını Mustafa Uslu’nun yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği ve başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı “Hükümsüz”ün 9.bölümüne Selen Seyven konuk oyuncu olarak geldi.

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenen Hükümsüz’de Selen Seyven, kanser hastası Ayşe’nin acı dolu hikayesini canlandırıyor.

Esma, Filiz, Serdar ve Selim’in bu seferki amacı; cesedi tuhaf biçimde bulunan kanser hastası Ayşe’nin katilini bulmaktır. Fakat Ayşe’nin yaşamındaki herkesin zihni öyle karanlıktır ki içlerinden hangisinin cinayeti işlediğini bulmak her zamankinden daha zor olacaktır.

“Hükümsüz” yeni bölümleri ile EXXEN’de.