Ana sayfa Dizi Fragmanları Özge Özacar, Kefaret’ten sonra yeni dizisiyle dikkat çekiyor!

Özge Özacar, Kefaret’ten sonra yeni dizisiyle dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Yeni Bölümleriyle Her Cuma puhutv’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Kefaret’de Meltem olarak izlediğimiz Özge Özacar’ın başrolünde yer aldığı dizi farklı konusu ile dikkat çekiyor… Özcar da dizide Çiğdem karakterine hayat veriyor. Artık perşembe akşamları yayınlanan Fox TV dizisinde Meltem olarak izlediğimiz Özacar, Cuma günleri ise Seyyar dizisinde Çiğdem karakterinde…

puhutv Orijinal dizisi ‘Seyyar’, yeni bölümleriyle Cuma günleri izleyici ile buluşuyor. Beyoğlu’nun arka sokaklarından bir hayat hikayesini ekrana taşıyan dizi, yeni bölümüyle 9 Temmuz Cuma günü puhutv’de olacak. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar: Gerçeklerle yüzleşme sırası Yasin’e gelir… Duruşma günü gelmiş Çiğdem taburcu olmuştur. Yasin paramparça olan arabasının başında tedirgince duruşma saatini bekler.

Özge Özacar, Kefaret'ten sonra yeni dizisiyle dikkat çekiyor! 8

Suat, Yasin’e mahkemede yanlış bir şey söylememesi gerektiğini hatırlatarak yeni teslimat adresini verir. Adliyeden tutuksuz yargılanma kararı çıkan Çiğdem sonunda evine gelir. Yasin onu eve bıraktıktan sonra teslim edeceği adrese gider. Korkunç anlar yaşadığı eve dönen Çiğdem’in tedirgin psikolojisi Seda’nın telefonu ile daha karanlık bir hal alır. Seda, Yasin’in bir şeyler sakladığını düşünmektedir. Çiğdem onunla konuştuktan sonra evi aramaya başlar ve Seda’nın haklı olduğunu anlar. Yasin’i eve dönünce büyük bir yüzleşme anı beklemektedir.

Özge Özacar, Kefaret'ten sonra yeni dizisiyle dikkat çekiyor! 9

Yapımcılığını Limon Yapım’ın üstlendiği ‘Seyyar’ seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ozan Ağaç, Özge Özacar ve Erdem Kaynarca’nın yer aldığı ‘Seyyar’, merak uyandıran etkileyici senaryosu ile de dikkat çekecek. Yönetmenliğini Cem Özüduru üstlendiği ‘Seyyar’ın senaryosunu; Cem Özüduru ve Ozan Ağaç birlikte yazıyor.

Oyuncular: Ozan Ağaç (Yasin), Özge Özacar (Çiğdem), Erdem Kaynarca (Suat), Zeynep Coşkun (Seda), Nevzat Yılmaz (İsmail), Eşref Seyitoğlu (Tarık), Nalan Olcayalp (Leman), Onur Alagöz (Rıfat), Emir Ünver (Kudret), İbrahim Şahin (Ali), Semiha Bezek (Bahar), Vurgun Adayalı (Hüseyin), Emirhan Akbaba (Hamit), Yaşar Karakulak (Nedim), Fatih Berk Şahin (Tufan), Burak Altunsoy (Ömer), Serkan Beşiroğlu (Cihan) ve Alperen Aldanmaz (Uğur) gibi önemli isimler yer alıyor.