Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay eski dizisinde yaşadıklarının benzerini Veda Mektubu ile yeniden yaşıyor!

Nurgül Yeşilçay eski dizisinde yaşadıklarının benzerini Veda Mektubu ile yeniden yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın yer aldığı projeler hayranları tarafından büyük bir heyecan ve merakla takip ediliyor. Ancak bu heyecan dalgası reytinglerde önemli karşılık bulmayabiliyor.

Nurgül Yeşilçay, son olarak Veda Mektubu isimli projede Alanur karakteri ile hayranlarının karşısına çıktı. Pazartesi akşamları Kanal D’de yayınlanan dizinin hikayesi güçlü olmasına rağmen reytingleri bir türlü beklenen düzeye çıkmamıştı. Ancak Kanal D yaz sezonunda da dizinin yeni bölümlerini ekrana taşımaya devam etti ve izleyiciler için bu duruma çok memnun kaldı.

Dizi için zaman zaman final haberleri çıkmış olsa da izleyicilerin yaz dönemindeki ilgisini gören Kanal D’nin projeyi sürdürme kararlılığı hiç sönmedi. Dizinin güçlü hikayesi ve izleyicilerin de projeye bağlılığı dikkat çekici oldu.

En son 19. bölümü yayınlanan ve daha önce 20. bölümde final yapacağı söylenen projenin uzayacağı anlaşılıyor. 24. bölüme kadar ekranda kalması beklenen Veda Mektubu, böylelikle yeterli sayılabilecek süre ekranda kalan diziler arasında yer alacak.

Veda Mektubu dizisinde yaşanan bu durumu Nurgül Yeşilçay daha önce de yaşamıştı. Fox TV ekranında 2020 ile 2021 yılları arasında yayınlanan Kefaret isimli dizide Zeynep karakterini canlandıran Nurgül Yeşilçay, yine aynı durum ile bu projede de karşılaşmıştı.

Kefaret dizisi de kış sezonunda başlamış, reytingleri ile dikkat çekmiş ve izleyiciler hikayeyi çok sevdikleri için bitmesini istememişti. Ancak dizinin ikinci sezonda yayınlanması ihtimali de çok fazla yoktu. İşte bu durum nedeniyle de Kefaret dizisi de yaz dönemine sarkmış ve ikinci sezonu yayınlanmamış ama 35 bölüm ekranda kalmayı başarmıştı.

Nurgül Yeşilçay’ın başrolündeki Veda Mektubu dizisi de yine aynı şekilde güçlü hikayesine karşılık gelebilecek çok iyi reytingler alamadı belki ama, izleyici sadakati çok yüksek oldu. Veda Mektubu için de zaman zaman final haberleri çıktı ama Kanal D devam ettirme konusunda kararlı davrandı. İkinci sezonda devam etme ihtimali olmasa da yaz döneminde projenin sürdürülmesi akıllı bir karar olarak kayıtlara geçti.