Ana sayfa Dizi Haberleri Kısmet dizisinin erken final kararı Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar için iyi olmadı!

Kısmet dizisinin erken final kararı Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar için iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz döneminin farklı dizilerinden birisi de Kısmet projesiydi… Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar ikilisinin başrolünde yer aldığı eğlenceli dizinin ilk bölümü 16 Haziran 2023 tarihinde izleyicilerle buluştu.

Mahinur Ergun gibi deneyimli bir senarist ile Yusuf Rehe Alp’in kaleminden çıkan Kısmet dizisinde başrol ikilisinin çok iyi bir uyum yakaladına şahitlik ettik. Hem dizinin setinde hem de sosyal medyada çok güzel bir enerji saçan Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar, izleyenleri de keyiflendiren bir dizi çifti olarak akıllara yerleşti.

Daha önceden de tanışan ve iyi bir arkadaş olmalarının etkisiyle Kısmet dizisinde de uyum sağlamakta zorlanmayan iki oyuncu için de Kısmet dizisi farklı bir deneyim fırsatı sundu.

Ancak dizinin düşük gelen reytingleri her zaman olduğu gibi sorunun kaynağıydı ve Fox TV bir kez daha ekran final kararı alarak kimseyi şaşıtmadı.

Kısmet dizisi 25 Ağustos Cuma akşamı yayınlanacak 10. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda edecek.

Bu erken final kararı en çok da başrol ikilisinin uyumunu ve enerjisini çok beğenen izleyicileri rahatsız etti.

Tabii ki birbirleri ile aynı sette yer almaktan büyük keyif duyduklarını her fırsatta dile getiren iki başrol oyuncusunun da erken final kararından hoşnut olmayacağını söylemek yanlış olmayacaktır.