Ana sayfa Dizi Fragmanları Kısmet dizisi reytinge yenildi, finale doğru hikaye çözülüyor!

Kısmet dizisi reytinge yenildi, finale doğru hikaye çözülüyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kısmet dizisiyle ilgili final kararının alındığının ortaya çıkması izleyicileri derinden yaraladı.

Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar ikilisinin başrol performansını çok beğenen, iyi bir uyum yakaladıklarını düşünen izleyiciler için, Kısmet dizisinin hikayesi de oldukça güzeldi. Ancak dizinin reytingleri yeterli gelmedi ve kış sezonu önesinde Fox TV, projeyi devam ettirmeme kararı aldı.

9. bölümü 18 Ağustos Cuma günü yayınlanacak olan Kısmet dizisinde final ise 25 Ağustos Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

10. bölümde final yaparak erken veda eden diziler arasına katılan Kısmet projesi, eğlenceli bir hikaye olarak izleyenleri yaz döneminde mutlu eden işlerden birisi oldu. Ancak reytinglerinin düşük gelmesi projenin Eylül ayında da devam edebilmesi istimalini ortadan kaldırdı.

Kısmet dizisinde finale doğru gidilirken, 9. bölümde olaylar yavaş yavaş netleşmeye başlayacak.

Kısmet Apartmanı sakinleri Taner’le Roza’nın evlenebilmesi için seferber olur. Taner, Roza’nın artık daha fazla ağlamaması için Ukrayna’daki akrabalarını getirtme planları yapar.

Melike kendine bir iş kurmaya karar verir. Doğan’la Melike öpüşmeleri hakkında nihayet yüzleşirler. Taner, Efe’nin iki saatliğine de olsa babasını görmesini sağlar. Ancak sonuçlar hiç de tahmin ettiği gibi olmayacaktir. Efe’nin geri dönmemesi tüm Kısmet Apartmanı’nda büyük bir kaosa sebebiyet verir.