Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özacar yaz döneminin favorileri isimlerinden birisi oldu!

Özge Özacar yaz döneminin favorileri isimlerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

Kısmet isimli Fox TV dizisinde izleyicilerle buluşmaya devam eden genç oyuncu Özge Özacar, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Yaz döneminde farklı hikayesi, eğlenceli sahneleri ile dikkat çeken projelerden olan Kısmet’in ilk 4 bölümü ilgi çekti. İzleyicilerin Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar ikilisinin uyumundan da memnun kaldığını söylemek lazım.

Yaz döneminin dizileri arasında rolüne en çok yakıştırılan isimlerin başında da Özge Özacar geliyor. 2015 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, Tatlı Küçük Yalancılar projesi ile dikkat çekmişti.

Meryem dizisindeki Naz rolü ile öne çıkan Özge Özacar, Kefaret isimli dram dizisinde de etkili bir performans ortaya koymuştu. Son dönemde farklı dizilerle tecrübelerini artıran oyuncu, Kısmet isimli Fox TV projesiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Özge Özacar yaz döneminin favorileri isimlerinden birisi oldu! 7

Dizinin beşinci yeni bölümü de Cuma akşamı yayınlanacak. İşte yeni bölümden detaylar:

Doğan, Ceylan’ın teklifine bir türlü cevap vermez. Reis, Melike yüzünden iyice kafayı sıyıran Taner’e yardımcı olması için Doğan’dan yardım ister. Kısmet Apartmanı’nın birinci katındaki boş daireye kimselerin beklemediği yeni bir kiracı taşınır.