Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin ‘İlk ve Son’ heyecanı!

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin ‘İlk ve Son’ heyecanı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com /Detay – BluTV’nin ilk iç yapımı olan yeni dizisi ‘İlk ve Son’,  Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’yi buluşturmuştu. Dizi çekimleri için bir süredir sette olan ikili setteki hallerini de sık sık sosyal medyadan paylaşıyordu.

İkilinin son paylaşımı, takipçilerine dizinin yayın tarihinin müjdesini verdi, Salih Bademci ve Özge Özpirinçci instagram’da dizilerinin 18 Ağustos’ta ekranlara merhaba diyeceğini duyurdu. İki ünlü isim de belli ki çok heyecanlı ve sosyal medya hesaplarından dizinin afişini yayınlayarak heyecanlarını hayranları ile paylaştılar.

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’nin ‘İlk ve Son’ heyecanı! 7

Dizi, genç yaşta ilişki yaşamaya başlayan Deniz ve Barış’ın 10 yıllık aşk hikâyelerini konu alıyor. Tatlı Küçük Yalancılar’, ‘Hayat Şarkısı’, ‘Hercai’ ve ‘Kırmızı Oda’ gibi yapımların yönetmenliğini yapan Cem Karcı yönetmenliğindeki ‘İlk ve Son’un senaryosunu ise, ‘Yarım Kalan Aşklar’ ve ‘Söz’ gibi projelerde imzası bulunan Hakan Bonomo yazdı.

İkilinin hayranları, güçlü ve sarsıcı bir aşk hikayesinin anlatıldığı ‘İlk ve Son’u merakla bekliyor.  Dizinin teaser ve fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz;

İlk ve Son’ Teaser

‘İlk ve Son’ fragmanı