Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda evliler Dilan Telkök ile Berkal Hardal tatilde aşk tazeliyor!

Çiçeği burnunda evliler Dilan Telkök ile Berkal Hardal tatilde aşk tazeliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2019 yılının Ekim ayında ani bir karar ile evlenen oyuncu çift Berkay Hardal ve Dilan Telkök, koronavirüs salgını nedeniyle Muğla’daki evlerinde kendilerini karantinaya almıştı.
Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinin büyük ilgisini çeken çift, mutlulukları ile göz dolduruyor. Pandemi nedeniyle düğün yapamayan çift, hayal ettikleri düğünü geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirmişti.

Çiçeği burnunda evliler Dilan Telkök ile Berkal Hardal tatilde aşk tazeliyor! 10

Sakarya’da ailelerinin ve yakın arkadaşlarının katıldığı bir düğün organizasyonu yapan çift şimdi de ikinci balayında. Dilan Telkök, instagram hesabından elinde kırmızı güllerle bir fotoğrafını paylaşarak Berkay Hardal’ı etiketledi. Hardal fotoğrafın altına, ‘Ne güzelsin be Diloşum’ yorumunu yaptı.

Çiçeği burnunda evliler Dilan Telkök ile Berkal Hardal tatilde aşk tazeliyor! 11
Çiftin paylaşımlarından Fethiye’de tatil yaptıkları anlaşılıyor. Oyuncu çift keyifli anlarını sürekli takipçileri ile paylaşıyor. Berkay Hardal bir röportajında nasıl tanıştıklarını, ‘Köyceğiz’de bir arkadaş grubunda denk geldik. Eğlendiğimizi, uyuştuğumuzu gördük. Sonra sevgili olduğumuzu fark ettik’ şeklinde ifade etmişti.

Çiçeği burnunda evliler Dilan Telkök ile Berkal Hardal tatilde aşk tazeliyor! 12
Berkay Hardal ve Dilan Telkök çifti, mutlulukları ve uyumlarıyla sektörde ve magazin basınında parmakla gösterilen genç çiftler arasında yer alıyor.

Çiçeği burnunda evliler Dilan Telkök ile Berkal Hardal tatilde aşk tazeliyor! 13