Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Ünlü oyuncu, kızını kucağına almak için gün sayıyor!

Özge Özpirinçci’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Ünlü oyuncu, kızını kucağına almak için gün sayıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Altı yıldır meslektaşı Burak Yamantürk’le aşk yaşayan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci 21 haftalık hamile, Hamile olduğunu basında çıkan haberlerden sonra, instagram hesabından da takipçilerine açıklayan oyuncunun kızı olacak.

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan oyuncu çift, Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk köpekleri ile birlikte Yeniköy’de yürüyüş yaparken basın mensupları tarafından görüntülendi. Hamileliğinde beşinci ayın içerisinde olduğunu ifade eden Özpirinçci, “Bebeğimizin cinsiyeti kız olacak. Heyecanla dünyaya geleceği günü bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Özge Özpirinçci’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Ünlü oyuncu, kızını kucağına almak için gün sayıyor! 9

Özge Özpirinçci’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Ünlü oyuncu, kızını kucağına almak için gün sayıyor! 10

Güzel oyuncunun karnının belirginleşmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu en son rol aldığı proje olan ‘İlk ve Son’ adlı dizinin çekimlerini geçtiğimiz günlerde tamamlamıştı. Oyuncunun Salih Bademci ile baş rolü paylaştığı ‘İlk ve Son’ 18 Ağustos’ta Blu TV’de yayınlanacak.

Özge Özpirinçci’nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu! Ünlü oyuncu, kızını kucağına almak için gün sayıyor! 11